Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Začíná to zajímavě, herecké obsazení skvostné - ale pak je z toho takový spíš nudný divnofilm, je to spíš horor, a psychologický thriller ve sci-fi prostředí, každopádně to má zajímavý konec, ale jinak se to vleče jak sopel a konec je v podstatě snadno odhadnutelný, ale já bych ho natočil přesně obráceně (možná se počítalo s dvojkou, nevím)...40% ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to prostě blbý. Začátek velmi slibný, ale pak se film záhy zvrhne v blábol, ve kterém bych spíš čekala Kim Basinger než úžasnou Charlize (nemluvě o Johnnym, kterému to zde vůbec nesluší a vypadá jak ve své éře Jump Street). A blábolem to zůstává až do konce. No, ale každý někdy šlápne vedle, zapomeňme a budiž útěchou, že hlavní protagonisté si z toho vzali ponaučení a dnes se docela drží. A film může zvesela do propadliště dějin. ()

Reklama

frbulka 

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku nemůžu dát nižší hodnocení. Možná proto, že po celou dobu mě příjemně mrazilo v zádech, režisér dokázal budovat špičkově tajemnou atmosféru, ale vy jste celou dobu netušili, čeho se vlastně bojíte. Působí i náboj přitažlivosti mezi Deppem a Theron, ti dva jako by byli pro sebe stvoření a jejich herecké výkony jsou skvělé. Škoda jen konce, který je trochu šablonovitý a neoriginální. 70%. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Je hanba, že u snímku s rozpočtem 75 mega zabije scénář se slušnym námětem jeho špatný zpracování - jak dramaturgický, tak režijní. Začátek dobrej, ale pak příchází asi na hodinu totální nuda (zbytečný dialogy, minimální napětí a spád). Díky bohu aspoň za pár sympatickejch momentů v závěrečný třetině (Johnny Depp s Charlize Theron konečně začali něco hrát, dojde i na napínavější scény) a znepokojující závěr. Dost jsem přemýšlel o třetí hvězdě za sympatickou závěrečnou část, ale za ten rozpočet, kdy mohly s přehledem vzniknout dva mnohem lepší snímky, si jí tenhle film fakt nezaslouží (komerční neúspěch plně "zaslouženej"), dvě silnější hvězdy. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Ako mysteriózny sci-fi thriller v komornejšom ladení dokonalé (scenár aj réžia), vďaka naplno odovzdaným výkonom ústrednej dvojice naplno pohlcujúce aj v druhom ("vzťahovom") pláne. A s geniálnym koncom, ktorý po vzore známeho "v jednoduchosti je krása" presvedčivo boduje s vlastným, riadne vyškereným "v samozrejmosti tiež". (Dostalo ma to! Milujem malé filmy s veľkým nápadom a s ešte väčším odhodlaním natočené. Je to v nich všetko potom také... natlakovanejšie? Tento mal ku všetkému aj smolu, takže ho budem mať navždy ešte aj tak inak radšej.) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama