Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp v netypické roli a Charlize Theron, co má polovinu doby slzy v očích. Tři hvězdičky - za napínavost. "It's either the child of her enemy, the man that killed her husband, the man that raped her... in which case she will kill herself and the child. Or it's the child of her prince. The only thing she has left of him, a part of him still alive within her kept safe inside her, in which case... But how would she know until it was too late?" ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je dobrá jedine atmosféra. Občas sa dá aj zľaknúť, ale je to skôr strach z neznámeho a neistého. Charlize s účesom v štýle Roxette je síce okúzľujúca, no to nestačí ani na priemerný film. Celý dej filmu je sústredený len na začiatok a koniec a medzitým, aby sa človek unudil čakaním na mimozemšťanov. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Pána Deppa nemám rád, nezaujímajú ma jeho továrne na čokoládu, ani jeho pirátska loď s kostrami a podobne. Ale toto mu sadlo ako riť na šerbel ... ak by sa držal takýchto filmov tak by som si ho možno aj obľúbil ... film so videl pred pár rokmi, dnes by ma možno tak nezaujal ale jedno viem v tom veku ma to dosť bavilo ... čiže bravo ! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutně zdlouhavé. Samotný námět by v základu i šel, ale jak jej film podal, si akorát říkalo o čekání, kdy už konečně dojde na pointu, která nakonec nebyla ale vůbec překvapivá, ani nijak šokující. Plusové body jsou víceméně hlavně za to lehké psycho v druhé půli, ze kterého alespoň trochu zamrazilo. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi moc zajímavý nepřišel ani ten námět, protože jsem něco podobného viděla (tuším, že několikrát) v seriálu Krajní meze, kde bylo zpracování o poznání lepší a dovedlo člověka opravdu znervóznit. Tady jsem to prozívala a pak nad tím jen pokrčila rameny. Co do obsazení, tak tu mohl hrát kdokoliv a vyšlo by to nejspíš nastejno. 4/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama