Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že když sem to viděla poprvé, tak sem u toho usnula a teď jsem měla co dělat, aby se to neopakovalo. Džoník sice umí zahrát vše, ale na roli astronauta se mi moc nehodil. A ta jeho špinavá blond čupřina? No, taky nic moc. Tak aspoň, že se z něho stal výkonnější manžel! Nejsem si docela jistá, že sem ho tak vášnivě-drsně milujícího viděla…:-) A takový labilní jedinky, jakou jeho žena byla, by vůbec děti mít neměly! Měla brát prášky a pak nemusela řešit, jestli náhodou nečeká děti s nějakým mimozemšťanem! :-D Herecké výkony Deppa a nádherné Theron byly výborné, ale ten film je průměr. Je to asi zatím nejhorší film, kterej sem s Johnnym viděla :-( „Muži jsou jako parkoviště – nejlepší fleky už jsou obsazený a na těch volnejch jsou hendikepovaní“ ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh, ale dost špatně natočený, Charlize Theron se mi tu vůbec nelíbila, a Johnny Depp s blond vlasy, tak to opravdu ne, ale zase mu musím nechat, že svojí roli zahrál víc než dobře. Bylo tam pár scén, ze kterých jsem měla infarkt a pár u kterých jsem se kousala nudou. Co mě ale dostalo nejvíc bylo konec. WTF? 3* ()

Reklama

Bounded 

všechny recenze uživatele

Řemeslně poměrně dobře zpracovaný film, kterému by ale rozhodně slušel trošku větší rozpočet, Ať už na efekty či pulírování replik. A i když byl Depp tentokrát netradičně za ledového úchyla (a šlo mu to), dovedl bych si v jeho roli představit někoho mužnějšího charismatu. Při úvodní scéně jsem měl už před lety pocit, že by si hůře vidící divák mohl splést pohlaví obou postav v posteli. Zde často vyčítaný konec mi naproti ostatním přišel jako správné zakončení příběhu, protože se vymyká šabloně "Nakonec dáme všechno do kupy" ( v tomto případě holku šoupneme do blázince nebo z ní uděláme hrdinu) a respektoval celkovou tíživost filmu. Rychlejší nůžky bych si ale také dovedl představit a tak je to ve výsledku za průměr. ()

InfernaL 

všechny recenze uživatele

Něco tomu chybí. Film si v první polovině buduje slušnou atmosféru, v divákovi vyvolává pocit napětí, člověk čeká na to, co přijde...a ono nepřijde nic. Vůbec nic. Jakoby ani sám scénárista nevěděl co si se slušně rozjetým příběhem počít - a tak jej zabil tím nejklišovitějším možným způsobem. Velká škoda. Kdyby napětí gradovalo a vyústilo v nějaký kulervoucí konec. je to špičkové sci-fi. Takto se budete při závěrečných titulcích cítit jaksi okradení. Naprosto právem. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Je hanba, že u snímku s rozpočtem 75 mega zabije scénář se slušnym námětem jeho špatný zpracování - jak dramaturgický, tak režijní. Začátek dobrej, ale pak příchází asi na hodinu totální nuda (zbytečný dialogy, minimální napětí a spád). Díky bohu aspoň za pár sympatickejch momentů v závěrečný třetině (Johnny Depp s Charlize Theron konečně začali něco hrát, dojde i na napínavější scény) a znepokojující závěr. Dost jsem přemýšlel o třetí hvězdě za sympatickou závěrečnou část, ale za ten rozpočet, kdy mohly s přehledem vzniknout dva mnohem lepší snímky, si jí tenhle film fakt nezaslouží (komerční neúspěch plně "zaslouženej"), dvě silnější hvězdy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama