Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

honajz 

všechny recenze uživatele

Na to se kupodivu nedalo koukat ani kvůli těm holkám, které mi přišly buď moc umělé, nebo hloupé, případně neuvěřitelně ubulené. Vlastně mi nakonec bylo líto, že Pazderková vypadla tak brzy, ta její namyšlená arogance tomu aspoň dodávala cosi přirozeného. Jinak mi přišlo, že než o nějaké přežití šlo spíše o takovou dovču s kokosy jako hlavním chodem, sem tam nějaký večírek, KFC, Punčochář, zas tak zle se tam neměli. Za něco stály některé soutěže, ale jinak koukáním ráno na zastávce na partičku puberťáků před cestou do školy asi budu mít podobný zážitek jako ze sledováni tohoto. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatej covid... Nedalo mi to, na ČSFD nepíši již drahnou dobu(krom opileckých výkřiků)z důvodů, které sem nechci tahat, ale Ondřeji, tebe opravdu tak finančně položil Kareš, že ze sebe děláš debila v takovým panoptiku? Je mi za tebe trapně a to jsem si tě celá léta vážil a držel ti palce. Inu, bojovník neznamená být rovnej chlap... to jsem netušil. Jo, abych nezapomněl, měl jsem za to, že fejk profily, které vytáhnou shit z černých čísel jsou jen u Slunečné, no, tak ne. Ostuda! ()

Reklama

Bedy odpad!

všechny recenze uživatele

No víc to pokazit ani nešlo. Úspěšná Americká reality show nám dala jasný recept, jak by to mělo vypadat a my nejsme schopni se toho držet. Totálně dlouhý první díl, kde se kecá o úplném hov**. Nudní soutěžící a ještě více nudnější moderátor Novotný, ale u něj jsem nic jiného neočekával, potom co předváděl v Robinsonově ostrově. Potom absolutně nechápu proč jsme to sestříhali, tak nesmyslně a nemůžeme z toho udělat krásnou spádovou reality show. Je tam plno nesmyslných věci kupříkladu toliko soutěží, nepochopitelný závěrečný duel, který úplně znehodnotí kmenovou radu, takže v podstatě nemá cenu taktizovat. Máme tu také individuální imunitu, o kterou hrajeme již před sloučením, což je dle mne kravina. Češi to propagovali jako nejdrsnější soutěž na světě, ale já v tom vidím spíše takovou krásnou dovolenou, kde vám pěkně připraví podestýlku, potom dečky, aby nám náhodou soutěžící nenastydli, plno odměn o jídlo, aby si i přes prohru kmene na každého dostalo, v podstatě jim můžeme rovnou připravovat snídani, oběd a večeři. Teda zklamání z mé strany je obrovské, no popravdě bych to radši ani neviděl. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Žumpa televizní zábavy. Přesto jsem pořad z nějakého neznámého důvodu sledoval celkem pravidelně - patrně ze zvědavosti, že když jsem to už rozkoukal, tak jsem chtěl vědět, jak to dopadne. Jednotlivé díly zbytečně natahované a tradičně novácky pojaté - intriky, pomluvy a další hnoje. Co se týče samotných soutěží a celkového Survivor konceptu, tak by to špatné nebylo. I moderátor celkem sedí. Bohužel TV Hovna naprosto pohřbila celý koncept, že už nemám ani chuť se do nových sérií pouštět. ()

moviechecker odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako skalný fanúšik Survivora som dostal včera šialený nápad pustiť si Survivora ČS, vravel som si, že majú už tretiu možnosť napraviť svoju reputáciu. Bohužiaľ toto bola iba paródia na Survivora. Jeden by si povedal, že pokiaľ to už 3x spackáme tak sa budeme držať originálu čo najviac, ale nie československí dramaturgovia a producenti si idú svoj trápny koncept v štýle farmy a ďalších kravín. Keby si boli vzali príklad aspoň z Austrálskeho Survivoru urobili by lepšie než si tu umelo naháňať hviezdičky. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • V Česku i na Slovensku se vysílaly 2x do týdne cca 2,5hodinové díly. Na Slovensku byly epizody kvůli kritice délky zkráceny na polovinu a byly vysílány 4 díly týdně. (Zix.)
  • Kmenové rady se odehrávají v ateliéru, nikoliv venku. (TheSlezy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno