Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

moviechecker odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako skalný fanúšik Survivora som dostal včera šialený nápad pustiť si Survivora ČS, vravel som si, že majú už tretiu možnosť napraviť svoju reputáciu. Bohužiaľ toto bola iba paródia na Survivora. Jeden by si povedal, že pokiaľ to už 3x spackáme tak sa budeme držať originálu čo najviac, ale nie československí dramaturgovia a producenti si idú svoj trápny koncept v štýle farmy a ďalších kravín. Keby si boli vzali príklad aspoň z Austrálskeho Survivoru urobili by lepšie než si tu umelo naháňať hviezdičky. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada má 2 výhody oproti následujícím řadám. 1. Našel jsem si tu docela dost oblíbenců. 2. Souboje dvou kapitánů Braňa a Tomáše. Zbytek je bohužel buď stejně špatný nebo co se délky jednotlivých soutěží týče horší, než následující série.Opravdu koho baví sledovat soutěže se stejným schématem (běž, přines, slož/házej), na neustále se zvýšející počet vítězných bodů. V jedné epizodě tak soutěž trvá víc jak hodinu a půl stopáže, protože na 10 vítězných znamenalo, že se stejná dráha běžela 18x. Naštěstí jsem se to naučil sledovat ve 2x rychlosti a s posuvníkem v ruce. I přes docela fajn casting a pár fajn odměn se to na ani jednu sérii Robinsonova ostrova rozhodně nechytá. I ten hudební podkres je mnohem horší. Hodně slabé 2* 25% ()

Reklama

Hismael 

všechny recenze uživatele

Nejznámější Americký Survivor se natáčí od roku 1999 na různých místech světa. Má aktuálně 41 sérií, každá série má do 17 dílů, každý díl trvá cca 45 minut a celkově soutěž trvá 39 dní. Tato Československá verze Survivoru v Dominikánské republice, kde zároveň natáčejí i jiné státy, se vzhledově té americké +- podobá, ale absolutně se rozchází v délce trvání, pravidlech vyřazování a v přístupu přežití na ostrově. Z nekonečných 67 dní se natočilo 32 dílů a každý díl má 2 hodiny. Aby se vše zaplatilo, musí být prostor pro reklamu a to je důvod, proč je to tak protahované. To co Americká verze nezná je duel, což je pravidlo, díky kterému se i soutěžící, který neustále dostává nejvíc hlasů na vyřazení, může udržet prakticky až do finále. V americké verzi by šel okamžitě domu. Ve vybavení na ostrově, je Československá verze k soutěžícím o dost přívětivější. Mají příbor, hrnečky, plošinu na spaní, pravidelný i když dost omezený příděl rýže a rovnou i pitnou vodu. Rozdíl je ale v tom, že vše je brané hodně sportovně. Na ostrově je trochu kokosu, který později soutěžící dostávají, protože už nebylo kde brát + část moře téměř bez ryb. Těžko by někdo v takových podmínkách zvládal každodenní souboje. Většinu času se vyřazuje každý druhý díl a v těch ostatních uvidíte častokrát i dva souboje o odměnu. Vše se tedy maximálně protahuje až do finále, kde jsou pravidla už zase úplně jiná. Mnohem složitější než v Americké verzi. Porovnávání jednotlivých verzí je právě ten důvod, obrovského rozdílu hodnocení. Ve výsledku ale postavit celebrity proti neznámím lidem není špatný nápad. Pak už jen záleží, jak moc dokážete přijímat odlišné věci a kolik jste ochotní tomu věnovat času, protože tohle bude na hodně dlouho. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Soutezici "celebrity" a modely neznam takze nepatrim ke zklamanym divakum z odstoupeni dvou celebritek moderatora Tomase Zastery a fotbalisty Nathana Dzabu. Ani moderatora Ondreje Novotneho. Nudil jsem se a sotva dodival jeden dil. Ve zdolavani fyzickych prekazek bych si rad zasoutezil. Soutezici potrebuji silu, vytrvalost, taktiku. Jinak je to ostrov ztroskotancu, kteri zmohnou, nenajedi se. Dusna atmosfera a napeti, ostre vymeny nazoru. ()

Larushka odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím v průběhu a ne po skončení. Po poslední vysílané epizodě jsem snížila hodnocení z jedné hvězdy na odpad (#party #fullmakeup #nicedress #why?). S klasickým Survivorem tento pořad nemá společného takřka nic. Nekonečně dlouhé epizody, vyplněné prázdným plkáním. Hry jsou nesmyslně dlouhé, místo, aby se zapojoval celý tým, tak se hraje třeba na dvojičky a na 7-10 vítězství. Potom ještě rovnou o individuální imunitu, proč? Kdo si u sledování nepodřeže žíly, tak vítězí! Aby na kmenové radě po zvolení člověka následoval ještě duel s člověkem, kterého vybere vítěz individuální imunity, taky vůbec nedává smysl a prakticky to vylučuje možnost blindsidů, což je škoda, ale nevyužitý potenciál české verze to už stejně nezachrání. Je to škoda, ale vlastně jsem to, že to bude průser očekávala. Kdyby jste někdo přesto chtěl Survivora sledovat, protože vás něco v soutěži zaujalo, tak doporučuju australského Survivora, ten mi v současnosti přijde kvalitnější než americká verze. Jen se hůře shání. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

Reklama

Reklama