Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejdrsnější reality show na světě, Survivor, vyzývá soutěžící, aby svedli bitvu, na jejímž konci čeká na jednoho z nich pohádková výhra 2 a půl milionu korun. V obou kmenech to začíná vřít, hlad, nepohodlí i stesk po domově se stupňují a na povrch vyplouvají první velké spory. Kdo ze soutěžících si brzy sáhne na pomyslné dno? Kdo naopak ucítí příležitost a pokusí se otočit události ve svůj prospěch? Kdo další opustí ostrov? Dva kmeny, Hrdinové a Rebelové, známé i nové tváře, hlad, bolest, výzvy, nečekané zvraty – to všechno bude muset zdolat nový nositel titulu Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (77)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Po vzoru dramaticky přestřelených tureckých telenovel, nastavené zrcadlo společnosti, showbuznisu, feminismu, macho frajerství a všemu ostatnímu, co vás na dnešním světě vytáčí. A v tom všem bahně amorality se brodí, tak jako Frodo k Mordoru, skrze moderátorskou nepřízeň osudu, vyhýbajíc se veškerým nástrahám produkce a lidským odpadům, jeden vzrůstem malý, avšak činy velký človíček. Jeho jméno budiš Mikýř! Ochránce morálky českého internetu, bojovník za zdravá rekta a nyní i čestný vítěz nejméně čestné reality show světa 🥳! PS: "Šup s ním do české verze Růže pro nevěstu!" 😁 ()

dragon94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně platí to co jsem psal u předchozí řady. Přílišná délka souteže absolutně zabíjí jakoukoliv snahu zamíchat před sloučením kartami. Ono totiž když už byste někoho zradili, a ten člověk vyhrál duel, tak se může klidně stát, že další příležitost k jeho vyřazení nebudete mít klidně dalších 20 dní. Protože vypadává jen jeden člověk jednou za 5 dní. A pokud váš tým 2x vyhraje souboj o imunitu, tak jste najednou strašně dlouho uvěznění na malém plácku s někým kdo je na vás dost nasranej. Takže stejně jako minule i zde se začne něco hrát až po sloučení. Tahle řada má i jedno obrovské specifikum. A sice, že před sloučením to byl závod o to kdo půjde dříve domů. Opravdu nechápu jak se podařilo najít tolik lidí, kteří soutěž vzdají a odchází domů na vlastní žádost. Je to bezmála třetina účastníků. Po sloučení dojde k jednomu vcelku zajímavému zvratu a jednomu docela slušnému použití imunit, ale jinak taky není moc na co koukat. Takže vlastně je to možná trošku lepší jak druhá série, i když vlastně ani nevím proč.  1* 15% ()

Reklama

Olicak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jak je možný, že je to třetí série a stále nevychytali zvuk, kameru ani střih. 1 🌟 dávám, protože je v soutěži Mikýř a to je i jediný důvod proč budu koukat, tak jako to má asi 75% letošních sledujících, NOVA tak jen může doufat, že Mikýř vydrží až do konce. V půlce dílu se něco stane s jedním hráčem, ale nevíme co, nevíme jestli někam odjel, jestli se vrátí, nic... Připomnělo mi to situaci z 1. Série, kdy prostě zmizela polovina hráčů a nikdo nic neřekl.. 😂 Jako tohle nikdo přece nemůže brát jako seriózní pořad, ale prostě parodii na Survirora. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Říkám na rovinu, že je mi u sledování trapně. Jako beze srandy vždycky cítím stud a rudnutí obličeje. Snažím se být opravdu objektivní. A má objektivní, hnědá kukadla bohužel vidí trapárnu. Nejenže je hrozná kamera, která se furt rozostřuje a třepe, ale i zvuk. Vždyť účinkujícím rozumím sotva polovinu jejich blábolů (ne, že by snad 15 minutové žvanění o chrápání nebylo vzrušující). Soutěžící jsou samozřejmě kapitola sama pro sebe. Asi jako většina fandím Mikýřovi. Jinak se sešla banda nesympatických lidí, kteří teda vůbec nejsou moje krevní skupina. Rádoby celebrity jen kopírují taktiky, které viděli v zahraničí. Nikdo nepřijde s ničím novým, chytrým, invenčním. Soutěže jsem opět dost low cost a působí na mě hrozně hloupě. Ondra je klasicky uštěpačně upřímný, což je dobře. Jeho tvrdá upřímnost mi dělá dobře na srdíčku.  Jsem blbá, že jsem se na to nechala namotat. Podlehla jsem však americkému Survivoru a chtěla jsem dát tomu českému šanci. To byla chyba. Dám tomu ještě tak 2-3 díly, ať nejsem úplně nespravedlivá (současně s českým survivorem sleduji i australský… rozdíl je extrémně znát). EDIT (6/24) - s povinností sledovat každý díl, přičemž jsem vždy v půlce usnula, musím uznat, že původní odpad platil asi jen 3/4 Survivora. Po sloučení se to trošku rozjelo. Stále se ovšem v tomto provedení nejedná o nijak inteligentní a zajímavou hru. S vítězem jsem spokojená. OBLÍBENÍ: Kristýna, Tomáš, Bandurko, Mikýř, Sebastian NEOBLÍBENÍ: Ivana, Yenefer, Jack NEUTRÁL: Márty, Martin, Pirát ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Je neoddiskutovatelný fakt, že jsem největší odborník na Survivor v dosud objeveném Vesmíru. Viděl jsem všechny americké a skoro všechny australské série. Na předchozí 2 série českého Survivoru jsem nenašel sílu, ale do třetice všeho dobrého jsem to risknul, protože jsem doufal, že za 3 série se možná podaří odladit veškeré porodní bolesti, které Survivor vždy provází. Bohužel se nejsem schopen ubránit zklamání, protože pořad padá na hubu v mnoha klíčových aspektech. Obrovský průser byl Casting. Chtělo by to věnovat více času a pečlivosti při výběru soutěžících. Možná by nebylo na škodu je podrobit i nějakému psychologickému vyšetření, aby se ukázalo, jak zvládají stresové situace, aby se nestávalo, že kočku mám doma, či dluhy mám doma a musím se vrátit, jinak mě vyhodí z práce. V podstatě až do sloučení se z tohoto Survivoru stala předháněná o to, kdo se dříve konečně dostane domů. Spousta soutěží byla strašlivě low cost a hraní v soutěžích na vítězné body pravidelně pohřbívalo nějaké pokusy o drama. Jednotlivé epizody jsou nesnesitelně dlouhé a před sloučením musí člověk čekat každý týden 3 hodiny stopáže než někdo vypadne pryč, což mi připadá jako absolutní nesmysl a velký omyl. Zařazení "duelů" (na rozdíl od ostatních Survivorů) potom spolehlivě pohřbívalo nějaké taktizování před kmenovkami. Výsledkem bylo, že až do sloučení se netaktizovalo. Spousta celebritiček pojalo tuto soutěž jako dovolenou bez jídla a působili dojmem, že neměli ani nejmenší tušení, do čeho se to vlastně přihlásili. Po slučovací párty má člověk pocit, že přeladil na jiný pořad. Vše se dramaticky otočí a poprvé se začíná trošku taktizovat a hrát. Toto taktizování však absolutně nejde srovnávat s konkurenčními zahraničními verzemi. Člověku je při sledování místy až trochu trapně a ani v nejmenším nezávidí práci střihačům, kteří nemají absolutně z čeho sestříhat nějaké drama, aby divák s velkým předstihem nevěděl, kdo soutěž opustí. Bohužel se vyhazovalo dle přesně stanoveného pořadníku a nikdo neprojevil moc zájmu toto pořadí měnit. Spousta soutěžících se při hlasování rozhodovala na základě toho, jak moc má či nemá daného hráče ráda a nějak zapomínali, že cílem této soutěže je vyhrát. Mikýř tak neměl problém dokráčet suveréně až do cíle, kdy ho jedinkrát trošku podrželo štěstí. Abych na pořad neházel jen špínu, tak je třeba uznat, že ve srovnání se zahraničními soupeři mi tady podmínky připadaly daleko drsnější. Minimálně, co se týče délky pobytu a přídělů potravy. Divácký dojem zachraňovalo jen několik vtipných a šílených soutěžících. Co se týče nějakého obecného pohledu na tuto sérii, tak je třeba si na rovinu říct, že její renomé držel nad vodou výhradně Mikýř a nebýt jeho účasti, tak jsem si naprosto jistý, že pořad zde není v modrých číslech, nýbrž v těch černých. Výhrady nemám snad jen k Ondrovi, který dělal co mohl a ostatním konstantně připomínal, proč v této soutěži vlastně jsou. [50 %] ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • V 10. epizodě zpívá večer u sebe na ostrově kmen Titánů píseň „Let It Be“ od The Beatles. (griph)
  • Martin Husár alias Bandurko má na ostrově tričko kapely Queen a také tričko kapely AC/DC. (griph)
  • Poprvé se museli účastníci soutěže nechat evakuovat z ostrova kvůli hurikánu. (griph)

Reklama

Reklama