Reklama

Reklama

Modří andělé jsou tajná jednotka hongkongské policie, kterou vede kapitán Sung. Tuto jednotku tvoří tři špičkové agentky: Yardley, Rosa a Amy - smrtonosné trio! Každá z nich je krasavice a... bojovnice, jaké není rovno. Hongkongské úřady se začnou dožadovat jejich pomoci, když se do města vrátí Jacky Chen, člen jednoho z největších syndikátů. Jacky se střetl s jedním z šéfů newyorského podsvětí a teď se chystá výměnou za osobní svobodu zradit své bývalé kumpány. Modří andělé chtějí informace využít k tomu, aby vypátrali jeho šéfa Chu Chung Shinga, muže, který zbohatl obchodem s otroky. (Intersonic)

(více)

Recenze (37)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Výš s hodnocením nemůžu, protože první půlka filmu se vleče. Moon Lee se v utajení zašívá v mafiánském podniku a jedinou akci obstarávají její kolegyně, které z nedostatku jiných příležitostí tlučou svědka určeného k ochraně. Závěr ovšem neskutečně graduje a zúročí se v něm i celý "pečlivě budovaný" milostný trojúhelník. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý Hong Kongský akčný film, ktorý je prvou časťou dobrej akčnej trilógie. Má celkom dobrý príbeh o snahe zneškodniť šéfa mafie pomocou agentky v utajení a zároveń ochrany svedka, pričom je aj dobre spracovaný, ale nie je moc výrazný a tak podľa mńa po nie moc dlhej dobe väčšina divákov na príbeh tohto filmu zabudne. Akcie je tu dosť a prichádza približne v pravidelných intervaloch, takže nuda tu nemá šancu. Akčné scény nie sú moc odlišné od akcie zo série Železní anjeli, ale tá je o niečo slabšia. Hlavne súboje nevynikajú nejakou prepracovanou choreografiou, ale aj tak sa mi páčia a sú aj zábavné, hlavne zneškodnenie svedka jednou z hlavných hrdiniek, ktorú obťažoval. Ale aj tak som spokojnejší s prestrelkami, ktoré sa vyznačujú veľkým množstvom zabitých a častým používaním veľkých kalibrov a výbušnín, takže zabitý často letia vzduchom. Najviac sa mi páči výborný koniec, kde hlavné hrdinky zabijú desiatky protivníkov alebo akcia na poli. Z hereckého obsadenia som spokojný hlavne s hlavnou hrdinkou a zabijakom zo strany mafiánov. Som rád, že som sa konečne zoznámil aj s touto sériou a táto jednotka je z nej najlepšia. Objektívna kvalita filmu- 67%, film sa páči mne na 74%. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle vidět po letech bylo fakt utrpení! Akční filmy miluju, ale tento se mé lásky rozhodně nedočká. Neuvěřitelně špatně natočený film už sám o sobě. Tady nefunguje střih, nějaká výraznější posloupnost děje a událostí. Pořád tady pobíhají tři holky, který jsou navíc ještě ošklivý a nesympatický a mlátí se s mafiány, nebo po nich střílí bouchačkami. K tomu jedna nenaplněná láska. Ale hlavně technika filmu je něco otřesného. Akční scény jsou zrychlené. Sice jsou zde skvělý kaskadérský výkony, ale prostě je to hrůza a děs jako celek, modlil sem se aby byl konec. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tu hraje hlavní roli nostalgie, ale na tomhle fláku jsme vyrůstal ! Když jsem byl ještě malej hajzl, tak jsem tenhle kousek sjížděl na VHSce skoro dennodenně ... a i po těch mnoha letech, když jsem si to pustil dneska s tím stejně příšernym českým dabingem jako kdysi, to neztratilo nic ze svého půvabu. Děj debilní, ale akce od začátku do konce ... střílení, kopačky a "Jackie Chan" ! ()

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

Na VHS před lety to byl jeden z mých nejlepších filmů tehdejší doby. Viděno dnešníma střízlivýma očima neskutečná hovadina. Hudba jak z pornofilmu, debilní dialogy, dabing, herecké výkony, trapní herci, pyrotechnika, souboje alá skákající opice-vše je neskutečně trapné. Hned po prvních pěti minutách jsem to chtěl vypnout, s utrpením do konce jsem se díval jen proto abych zjistil, co se mi na tomhle filmu mohlo líbit. Nic.Výstižně to popsal Flipnic. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama