Reklama

Reklama

Reklamní odborník Marcus Graham je svobodný mládenec. Graham není nikdy bez ženy po svém boku. Na scénu přichází Jacqueline, jeho nová šéfová, a Marcus se rázem ocitá na místě, kde poprvé v životě sklízí ovoce vlastního chování! (Viacom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy se tentokrát vymanil od ztřeštěných komedií a akčních filmů a zkusil taky trochu vážnější notu. Příběh o záletníkovi se silným egem, jemuž dá život pořádnou lekci nabízí kromě lehké zábavy také romantickou atmosféru. Eddie dokázal, že i takovéto role mu nejsou cizí. Zajímavostí na filmu je hojná účast dnes již filmových hvězd z řad afroameričanů. Každý má své pevné místo a vzájemně se nijak neruší. Tvůrci nechali děj volně plynout, čímž vytvořili zcela nenáročné dílo. ()

Big Daddy 

všechny recenze uživatele

Vidím zde mnoho negativních komentářů na formu Eddieho a na upadající humornost jeho projevu, ale sám si nemůžu zas až tolik stěžovat. Ano, není to tak bláznivý výkon jako v Policajtovi z B.H., ale stále jsem se bavil a často smál. Nejde o žádnou vysokou filmařinu, ale na bezduché pobavení pro příjemnější trávení po nedělním obědě vcelku dobré. ()

Reklama

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Na střední jsme tento film fakt žrali. Tento film je nahláškovanou podívanou. Nahláškovanou ve smyslu urážek, narážek na rasiszmus, narcismus, dominanci, sexuální harašení atd. Dneska když jsem film viděl tak už neměl jaksi svůj půvab. Hodně to bylo způsobeno tím, že ten původní dabing z ČT (TEN CO JSEM TO VIDĚL NA ŠKOLE) už bohůžel byl nahrazen jiným , který film naprosto okleštil a udělal z něj velmi podprůměrný film. Musím zdůraznit, že ten nový dabing dělá cca 70% tohoto filmu nudným!!! Také myšlení dospěleho člověka je trošku někde jinde než bezstarostného študáka. No nic méně ve výsledku lepší tři hvězdy. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Něco jako firemní romantický film s Eddiem Murphym? Hodně slabé nezábavné, ale tohle dílko je zajímavé obsazením ženských rolí - jedna z prvních rolí Halle Berry a Robin Givens manželka Michaela Tysona, který ji obviňoval, že mu s tchýní rozfofrovala stamiliony a ještě zfingovala údajný potrat a ona jeho obviňovala z domácího násilí ( takže pravda je bůhvíjaká ). Takže když chci vidět jak vypadá zlatokopka tak si vzpomenu na tenhle film, jinou přidanou hodnotu to nemá. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Reklamní agent Marcus (Eddie Murphy) může mít kteroukoliv ženu, na kterou ukáže. Dle toho se ale také chová - když s nějakou ženou stráví noc, další den se k ní již nezná, a brousí si zuby na další oběť. Po fůzí dvou firem se ale Marcusovou šéfkou stává krásná Jackquiline, která je přesně stejný typ jako byl Marcus. Jenže Marcus se do ní zamiluje, a poprvé pozná, co sám dříve prováděl ženám ... Myslel jsem, že Eddie přestal sršet vtipem až v novém tisíciletí, ale koukám že i pár let před tím dokázal natočit film, který bohužel není vůbec vtipný. I když námět své kouzlo měl, a pár scén mne i docela bavilo, celkově jsem měl sto chutí film vypnout a jít dělat něco užitečnějšího. Své k tomu přidal i český dabing, který - ač je považován za nejlepší na světě - tentokrát aspiruje na úplně opačné příčky žebříčku. Hlavně v rozhovorech Eddieho a jeho kamarádů mi dabing trhal uši. Pozitivem je snad jedině krásná Halle Berry, a ona jediná se snad ve filmu chová trochu normálně... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Z televizní verze byla vystřižena scéna, kde Lady Eloise (Eartha Kitt) svádí Marcuse (Eddie Murphy) poté, co ho pozve na večeři. (Cheeker)
  • Natáčelo se v New Yorku a Washingtonu D.C. (Cheeker)
  • Ve filmu hrály dvě představitelky Catwoman, konkrétně Eartha Kitt (60. léta) a Halle Berry (součastnost). (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno