Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Komik v krizi prokáže laskavost ženě, která na tom není zrovna nejlíp. Ta se do něj ale úplně zblázní a převrátí oběma život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

Saljack odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak tohle může mít takové hodnocení a nechápu, že někdo tomu kktovi dal peníze na to tenhle odpad natočit. Jako sorry, ale pokud se člověk nechá několikrát zfetovat a ojet a nelíbí se mu to, tak je totálně vypatlaný a může si za to jenom sám. Navíc je to šíleně dlouhé tohle by mohlo fungovat jako film, ale na seriál to prostě není už po 3. dílu vás to začne neskutečně štvát. Dokoukal jsem to jenom abych věděl, jestli druhá půlka bude tak špatná jako první. Musím napsat, že byla ještě horší. Nenašel jsem tam vůbec nic, za co by aspoň jedna hvězda měla být a rozhodně nebudu toho kkta litovat. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdivnější seriálů na Netflixu v dobrém slova smyslu. Obě postavy, Donny a Martha jsou vlastně děsivé, jen u Donnyho se k tomu prokousáváte déle a vlastně zjišťujete, že Martha není tak důležitá postava, jak se zprvu zdá. Občas je příběh přitažený až moc za vlasy, ale vlastně mi to nevadilo. ()

Reklama

Katie88 

všechny recenze uživatele

Vidíte něco strašnýho, ale nemůžete se přestat dívat... I tak by se daly popsat moje pocity. Obvykle je ve výčtu žánrů všechno, ale tentokrát mi chybí ten nejzásadnější - psychologický. Baby Reindeer je hlavně psychologicky náročnej seriál. Něco, co normálně moc nevyhledávám.Asi se nikomu nemůže vyloženě líbit, v tom pravým slovasmyslu, ale kvalita tam prostě je... ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Žádný barman, který uvidí tenhle miniseroš, už nikdy nikomu zdarma nenalije. Dva zoufalci se patologicky deptají a zároveň se od sebe nemohou odpoutat. Zatímco postava Marty je dost zastřená a můžeme se jen domýšlet, co k jejímu chování vedlo (vzhled - jasně, ale bylo to opravdu jen tohle?), charakter Sobíka a události, které ho formovaly,  se odhalí víc. Postupně sloupává vrstvy a divák ho chvílemi lituje a chvílemi nesnáší. Ze zpočátku sympatického lúzra se vyklube chlapík s dost temnými zákoutími duše, ale fajn je, že to nikdy není černobílé a my zjišťujeme, že více než na příběh o stalkingu se díváme na povahovou studii. Seriál obsahuje i humor (na hraně trapnosti či morbidnosti), ale převažuje smutek a deprese. SHRNUTÍ: Ne každý Sobík přiveze Vánoce. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MOJE STALKERKA JE PROFESIONÁLKA!“ Asi takhle – „Sobík“ je kretén a všechno co se mu děje si zaslouží… Nebaví mě to! Nebaví mě sledovat idiota, dělajícího jedno debilní rozhodnutí za druhým. Navíc je v podstatě úchyl… Takovej „stalkerskej“ seroš pro všechny, kteří chtějí nakouknout do života píčuse. P.S.: Jessica Gunning je na Oscara! (kurva fakt bych nechtěl, aby po mě tahle osoba někdy šla!)    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je vytvořen na základech autobiografické one-man show Richarda Gadda. 2.) Příběh je o sexuálním zneužívání, sexualním napadení a objevování „vlastní jiné“ sexualitě. 3.) Thx za titule „Tomáš Pikl“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ** ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Richard Gadd si zahrál hlavní roli, napsal scénář a měl na starost i produkci. Vyobrazuje své vlastní zkušenosti se stalkingem. (Dalfor)
  • Richard Gadd dostal celkovo 40 000 e-mailov, 740 príspevkov na sociálnych sieťach a 350 hodín hlasových správ od svojho skutočného stalkera. Medzi najznepokojujúcejšie detaily seriálu patrí to, že všetky e-maily, ktoré Donny dostane v šou, sú doslovnými kópiami skutočnej korešpondencie. (Tinusa14)

Související novinky

Seriál Šógun ovládl ceny Emmy a lámal rekordy

Seriál Šógun ovládl ceny Emmy a lámal rekordy

16.09.2024

Přestože poslední ceny Emmy si odbyly své předávání teprve v lednu tohoto roku, máme za sebou zase další ceremoniál, kde se rozdávaly sošky za seriálově plodnou první polovinu roku 2024. Do… (více)

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama