Reklama

Reklama

Jak blízko se můžete dostat k vrahovi, než se stanete jeho blízkým? Brighton, Anglie, 1959. Zkompromitovaný policista, který se stal soukromým detektivem, Tony Aaron (Liam Neeson) falšuje nevěry, aby je mohl použít jako důkaz v rozvodových řízeních. Zapojí do toho svou ženu jako fiktivní spolupachatelku známého malíře, ale dvojice je zastřelena v hotelovém pokoji. Případem je pověřen Frank, Tonyho bývalý parťák, který stále pracuje v brightonské policii. Jeho nejpravděpodobnějšími podezřelými jsou Angeline (Laura Giacomoová), malířova milenka, která má zdědit jeho dům a obrazy, a sám Tony, jenž horko těžko hledá v očích bývalých pomstychtivých kolegů alibi. (Česká televize)

(více)

Recenze (53)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Hra na kočku a myš, kdy kočka a myš se několikrát vymění v roli. Detektiv Tony je podezříván ze smrti své ženy a muže, se kterým byla na hotelovém pokoji. Všemožně se snaží se vyvinit a hledá skutečného vraha. Manželka mrtvého muže byla celou dobu mimo kontinent, doma ale byla jeho krásná milenka. Tu se Tony rozhodne pořádně prověřit, jenže se do ní zamiluje a je najednou sám v ohrožení. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Tak trošku "Základní instinkt " odehrávající se v 60-tých letech... Do poslední chvíle nevíme kdo je ten zlý, hlavní hrdina si užívá s hlavní podezřelou, velmi dobrý scénář, zpracování a herci , taktéž skvělý hudební doprovod. Komu se líbil výše zmíněný Verhoevenův snímek, který byl natočen ve stejném roce, bude spokojen i s tímto kvalitním thrillerem. ()

Reklama

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

Vyhozen (Liam Neeson) od policie je nucen si založit soukromou detektivní agenturu. Fingovaným cizoložstvím a sbíráním "kompromateriálu", pomáhá usnadnit rozvody. Je však obviněn, obžalován a odsouzen z dvojnásobné vraždy. Již kope nohama ve vzduchu, přesto za minutu dvanáct zachráněn poctivým detektivem, kterému "to nepálí." Podstrčené důkazy pošlou za mříže místo něho důvěřivou krasotinku. (Laura San Giacomo). Opět se potvrdilo, že "poctivého nepálí." Trochu překombinovaně vyumělkované. 75% ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný thriller, ktorý spočiatku to spočiatku hrá nie veľmi presvedčivo hrá na drámu nespravodlivo obvineného typu Utečenec. Akurát hlavný hrdina nie je obežný občan, ale bývalý policajt aj keď už tak trochu troska. Scenárista však túto hru hrá tvrdo a odkladá zvrat skutočne až do posledného okamihu. To však nie je všetko. Na záver si pripravil ešte jeden zvrat hodný Prvotného strachu. Produkcia je kvalitná a herci hrajú svoje postavy dobre. Liam Neeson už nebol žiadny zelenáč, ale do tejto role mi akosi nepasoval, hoci bol celkom presvedčivý. 70% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nechapem, co na tomto filme ludia vidia, preco ho hodne nadhodnocuju. Financne to zhorelo, malo to sice neopozerane lokacie, no nuda dostala prilis vela priestoru ... potom ten zaver, to bolo nieco priserne ...asi tak ako pise kolega dyfur ..... nadhodnocovaniu tohoto filmu nechapem, 5 hviezdickari su mimo realitu . 30 % ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama