Reklama

Reklama

Deeper

  • USA Deeper: The Retribution of Beth
Trailer

Obsahy(1)

Steve a John spravujú web, na ktorý umiestňujú videá dievčat, ktoré sú za peniaze ochotné nastúpiť do ich dodávky a zodpovedať im rôzne otázky do pripravovaného dokumentu, ktorý väčšinou končí sexom s jedným z dvoch aktérov. Pridá sa k nim novinár Mark, ktorý chce o tom napísať článok. Všetko ide podľa plánu, až kým im do dodávky nenastúpia dve náhodné dievčatá z ulice. (1985lula)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nieco v style I spit in your grave,ale nie tak brutalne a kvalitne,objavi sa tu nejake to znasilnenie,gore efekty ci nahanacky v lese,herci i kamera frcia v pohode,len skoda,ze sa tu viac nepritvrdilo,to mi trosku chybalo,ale aj tak tomu udelim styri hviezdicky,lebo tento zaner mam velmi v oblube...:-) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Takový sexy začátek, jako zde, se vidí jen málokdy. Abych byl přesnější, začíná to jako "seriál" FAKE TAXI :o) Takže hned v úvodu kozičky několika pěkných dobrovolkyň. A jinak, ty dvě hlavní postavy, na ty byla taky samozřejmě radost se dívat (Na Elise Gatien jsem zvědavý ještě v Lost After Dark). Jedná se o lehký revenge / exploiťák, který nenabídne nic extra navíc, Gore scény jsou tu takové obyčejné, vlastně na pořádnou krev dojde až úplně v závěru (uříznutý jazyk top), ale jinak dobrý. Stopáž je úplně akorát, zbytečně se tu nic nenatahovalo. Každopádně, vzhledem k rozpočtu, slušná podívaná. (71. hodnocení, Full HD) ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Viac-menej neškodné pouličné darebáctvo, páchané na úkor naivných ziskuchtivých sliepočiek, ktoré spočiatku balansuje až kdesi na hranici soft porna sa tu postupne vyhrotí až do obstojného exploitationu, v rámci ktorého je ťažké hľadať nejaké vyslovene kladné (snáď jedine čestný lovec vo vedľajšej roli spĺňa atribúty tejto kategórie) či záporné postavy. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

2 chlápci jezdí s dodávkou po ulici a berou do ní holky. Za prachy jich pozvou dovnitř s tím, že se jich optají na pár otázek pak jich vyzvou, aby se vyslékly a aby si s jedním z nich zapíchali, když to skončí vrátí je zpět a seberou jim zpět své prachy to natáčejí na kameru a dávají na svůj web. Jednoho dne k nim příjde jakýsi novinář s tím, že o nich natočí rozhovor tak jedou až vezmou dvě holky, které s nimi mají, ale nevyřízené účty. Z daného žánru lepší průměr, který, ale ke konci moc nenabídne (mě kdyby někdo znásilnil chtěl bych se pomstít více než jen tak co mu udělala). Pusťte si jakýkoliv díl i Spit in Your Grave (1,2,3 případně originál) a dostanete skoro to samé v lepším provedení. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Popravdě začátek je ubíjející nuda, kterou okořenily jen odhalené zbrojní pasy. Jak ale zajede osádka dodávky do lesa, napětí stoupá, konflikty se zostřují a nastává boj o život. Postávám se obtížněji fandí, páč sympatiemi neoplývají. Bulvární novinář, lehké holky, chlapíci vydělávající na amatérském pornu poněkud obskurním způsobem...no...a chlap v maskáčích, co se neptá a rovnou střílí, ke kladným postavám také nepatří. Naštěstí je tu dost mrtvol a les. A za les jako vždy dávám hvězdu navíc. Staré mohutné stromy, ztrouchnivělé pařezy, potok.... Asi nejlepší je scéna s útěkem Steveho, koneckonců i to mučeníčko ujde. Škoda, že zůstalo jen u jazyka. Pěkná kamera, zeleň přírody a barva krve. Žánrově nic převratného, pro oddech dostačující. ()

Reklama

Reklama