Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Halloween 6-ka mi paradoxne prišla zábavnejšia ako predchádzajúci diel, môže za to ešte stupidnejší scenár (naj je emocionálna scéna medzi Michealom a Dr. Loomisom!!:) ale v tomto prípade to vôbec nevadí. Sem tam sa dokonca podarí nastoliť aj celkom hustú atmosféru, ale inak je to len ďalší hororový kolovrátok.. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pleasence chtěl pomoct a tak si tam ještě zahrál,ale je jediný proč se na to dá koukat. Skvělá ukázka jak z něčeho vyždímat něco,ale spíše na tom proďěláte. Je tu další remix úvodní Carpenterovy hudby. No a to je tak vše co bych o tomhle film mohl říct. Michael ke konci pár lidí povraždí,ale taky nic moc. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Obě rozličné verze filmu jsou po příběhové stránce stejně přiblblé a odvádějí legendu Michaela Myerse jiným směrem, než by si jakýkoliv divák přál. Mám-li je však porovnat, rozhodně je tzv. producer's cut (původní verze) ve všech ohledech lepší a snesitelnější. Dokáže totiž nabídnout aspoň základní filmové prvky, jako jsou návaznost scén, orámovanost děje, slušný střih, kvalitní hudební doprovod a hlavně důstojné zachování scén zemřelého Donalda Pleasence. Kinoverze (přestříhaná a přetočená) nic z tohoto nemá - má jen víc vražd, jinak je to naprostý filmový fail, na němž se umíněnost režiséra a producentů strašlivě podepsala. Jestliže máte dokončený film a zemře vám stěžejní herec, tak se přeci nemůžete pouštět do tragických přetáček a úplně tím rezignovat v rámci smysluplného zakončení! Pak je jasné, že z toho vzejde jen taková urážka diváků, což kinoverze tohoto filmu vskutku je. Doktor Loomis by si zasloužil důstojnější odchod - třeba v H20. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Není to uplně nejhorší díl, i když já sám ho považuji za nejslabší. No...pořád 100x lepší, než ty Zombieho zhovadilosti. Ale proč to píši...pro všechny zájemce doporučuji o 8min. delší tzv.producer´s cut, který je o dost jiný (neříkám nutně lepší, no určitě má o dost lepší ost, byť to ´´původní´´ není špatné), ale rozhodně je zajímavější a v posledku dává asi větší smysl, než tato brutální vyhulenina. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že deväťdesiatkový Halloween už bude akýmsi Beverly Hills 90210 s vraždiacom maniakom, našťastie film dnes nesplýva ani so Screamom. Atmosférou je trochu inde ako osemdesiatkové časti, ale je dosť brutálny a o to asi išlo v prvom rade. Samotný kult je tu úplne zbytočný a zbytočným je bohužiaľ aj Pleasance. Povráva sa, že dc je kvalitnejší, v kino verzii skrátka cítiť nevyužitý potenciál pri mnohých scénach, ako tu už bolo spomenuté, napríklad vyvraždenie lekárov na operačnej sále skoro vôbec nevidíme. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Pracovní název byl "Halloween 666: The Origin of Michael Myers". V Americe můžeme vidět i název “Hall6ween". (Stocki)

Reklama

Reklama