Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Vřele doporučuju všem idiotům, kteří tenhle díl zatracují, zkouknout Halloween 666: The Producer's Cut, jenž jim tutově zavře klapačky, protože linie kolem 'Muže v černém' a jeho "trnité" okultní skupině posouvá sérii mnohem dál a navíc přidává jakési ospravedlní Michaela Myerse. Ale na druhou stranu ze z něho stává tak trochu pěšák. Bohužel, do kin a na video se dostala typická hloupě sestříhaná kinoverze pro průměrného spotřebního diváka, která sérii neobohatila, spíš otravovala sebeopakováním. Možná producentům jednou dojde, jakou udělali kravinu a tajemný sestřih, co už léta koluje po netu, jednou vydají ve speciální edici na dvd. Moc bych si přál vidět to v pořádné kvalitě. Kinoverze za 3*. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V poradí 4.646 hodnotenie na čsfd, ako u mňa býva zbykom pri číselných zhodách, venujem poslednému dielu zo série príbehov o Michaelovi Myersovi. Z úcty k celej sérii o jednu hviezdičku vyššie hodnotenie, nebolo vidieť ani rukopis Carpentera a dej bol už z dôvodu predchádzajúcich pokračovaní dosť zamotaný a nudný. V aždom prípade je povinnosťou pre každého fanúšika série, ale pri tomto pokračovaní chápem všetky hodnotenia od odpadu až po 5* (netuším či ich filmu niekto vôbec udelil) ale celkovým dojmom sú skôr príjemné spomienky a nadšenie z pokračovania, ktoré nás čaká na jeseň tohto roku. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Siesty diel Halloweenu reziroval opat dalsi reziser : tentokrat si na rezisersku stolicku sadol Joe Chapelle. A reziserskym talentom nema ani na Othenin-Girarda, ani na Dwighta H. Little, a toboz uz nie na Johna Carpentera. Strasidelna atmosfera tu akasi je, ale je nedotiahnuta a akasi polovicata, pribudlo opat nudy, rozhovory su dlhe, nudne, prazdne a o nicom, logika dostava na frak v kazdom druhom zabere, strih je spatny. Donald Pleasence to uz sam nezachranil a Jamie Lee Curtis uz nemala zaujem. Aby som vsak nekoncil depresivne - vrazdy su na sposob Jasona Vorheesa, a zaner horor/fryler mi sedi. Hlavne, ze sa tuna nespaja horor s komediou. 68 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No já si nemůžu pomoct, ale i přes ty všechny negativní komentáře tady mi šestka přišla rozhodně o něco podařenější než nudná pětka. Pravda pro někoho může bejt nezkousnutelný jak je vyústění celé série kdy se vlastně dozvíme všechna tajemství o Michalovi Myersovy podáno, ale mě to tak špatný nepřišlo. Ano celý to pokračování příběhu z mužem v černým už je trochu dementní a každýmu ta pointa nemusí přijít úplně košer, ale narozdíl od pětky má tenhle film aspoň slušný tempo, nenudíte se něj a taky má pořádnej konec kde se všechno vpravdě rozsekne nebo teda spíš usekne, ale to je celkem fuk já si prostě myslím, že tenhle film není až tak hroznej a to průměrný hodnocení si nakonec i zaslouží.50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Srší takým lacným a chaotickým dojmom.Spracovanie a dej sú mdlé,nevýrazné a aj nelogickosť postav ma udivovala a prisprosté dialógy,hlavne v rádiu boli výživno pridrbané.A po hereckej stránke to tiež nebola žiadna sláva.Vraždy boli pod úroveň Majka Myersa,toto nebol jeho rukopis.Ešte aj postavy boli nesympatický lúzri.Príbeh sa snažil byť troška originálny ale to vôbec nevyšlo.A tie rušivé záblesky,čo boli dosť často vo filme ma vytáčali.Tu bol čistý masaker ale aj tak veľmi slabí diel série. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Počas výroby filmu nesprávne skladovanie zničilo masky a na konci zostali len dve. (BoredKid)
  • Scénář prošel jedenácti verzemi. (HellFire)
  • Film, který sleduje paní Blankenship (Janice Knickrehm), je Fantom Opery z roku 1925. (Stocki)

Reklama

Reklama