Reklama

Reklama

Zapeklité dědictví

všechny plakáty
Ukázka z filmu

VOD (1)

Obsahy(1)

Umřel jim zazobaný strejda, se kterým se nestýkali. Aby se ale dostali k dědictví, musí nejdřív vyřešit spoustu spletitých hádanek, které na ně v jeho vile čekají. (Netflix)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (6)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý a nefunkční snímek. Taková vykrádačka různých filmů. Herci nic moc, humor nulový, tohle se prostě moc nepovedlo. Snad jen ten rozjezd docela ušel. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

A já jsem se tolik těšil... Mám Poláky v oblibě, jejich filmy a seriály mě povětšinou velmi baví, tu a tam se ale najde slabší kousek. V poslední době si, bohužel, vybírám z toho horšího košíku, nejdřív jsem trpěl u seriálu Forst a dnes jsem si "dopřál" tuto podivnost... No, neměl jsem radost, neměl. Scénář byl opravdu až neuvěřitelně slabý, z hereckého obsazení mě bavil snad jen Maciej Stuhr, jehož role se už zjevně posunuly o generaci dál, a to, že šlo o komedii, jsem si musel ověřit tady na čsfd, protože zákonitě očekávám, že se budu moct u komedie zasmát, což se mi tady podařilo snad jen u prvního Zidana. Jinak šlo pro mě o podivnou a nefunkční kombinaci Gosford Parku, Továrny na čokoládu a několika dalších titulů. Myslím, že se polští tvůrci nechali tak trochu unést a přišli se snímkem, kterým mě fakt těžce zklamali. / Poučení: Patent je patent, ale mithril je mithril. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vtipné na tejto "komédii" nie je nič, pretože keď netlfixovské zásahy do scenárov alebo priamo scenár libtarda si nedá za cieľ, aby bol film vtipný a zaujímavý, čo by mala byť jeho podstata, ale za cieľ si stanoví hlavne vysmiať nejaké pseudokonšpirácie a prezentovať všetku nezriadenosť sveta doplnenú o všadeprítomných nebinárnych samcov s ambíciami na adopcie detí, tak potom film asi celkom nevyjde podľa predstáv. Vyšiel z toho teda Knives Out z Wishu s poľskou dikciou. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama