Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V poslední části trilogie „Crisis on Infinite Earths“ (a zároveň i posledním díle série Tomorrowverse) sledujeme snahu superhrdinů zastavit zlovolného Anti-Monitora. Tomu už se podařilo vyhladit většinu planet napříč paralelními vesmíry. Přeživší meta-lidé ze zbývajících světů se jeho zkázonosnému řádění pokusí učinit přítrž jednou provždy... (fiLLthe3DD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Nemám slov. Skvělé zakončení jedenáctileté, ne vždy úplně bezchybné cesty, které navíc chytře vysvětluje počátek celého Tomorrowverse a plynule navazuje na Apokolips War. Jsem rád, že to tenhle filmový vesmír dotáhl tak daleko, a na rozdíl od hraných adaptací se dočkal zaslouženého finále. ()

Hall900 

všechny recenze uživatele

Epic. Na tomhle universu bylo znát že tu bylo vlastně jenom kvůli Infinite  Earths ale to není nutně chyba.  New 52 jsme tu už vlastně měli, ta začala Flashpointem, takže nevím co očekávat teď. Něco jako Rebirth z roku 2016? Zkusí Warněři do svých animáků míchat Watchmeny? No Doomsday Clock od Geofa Jonese mě svým ne uplně elegantním vykrádáním Moorova komiksu neoslovily ale co se dá dělat, lepší než nic.. Vzhledem k tomu že animovaní Watchmeni už jsou na cestě je to dost pravděpodobné.  Upřímně k unfinite earths klobouk dolů. Když uvážíme co za komiksové eventy dneska vydavatelé plodí (mrk. mrk, vysmátej Batmane) , v roce 86 to ještě byla celkem jízda. Mimochodem scéna z earth 12 je uplně poslední ve které se objeví Mark Hamill a Kevin Conroy jako Joker a Batman. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Batmana ze Země-12 zde nadaboval zesnulý Kevin Conroy, ten veškeré dialogy pro tento snímek namluvil před svou smrtí v roce 2022. (fiLLthe3DD)
  • Mark Hamill se nechal slyšet, že tento snímek bude posledním počinem, ve kterém nadabuje postavu Jokera. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama