Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Záležitosť, ktorej existencii uveríte iba vtedy, ak ju uvidíte. Nápad s klaunami ako mimozemšťanmi sa zdá byť príliš bláznivý, ale masky hercov sú dostatočne vydarené a prekvapivo strašidelné. Inými slovami pôsobia dojmom, že nejde o masky, ale reálne tváre. Vnútro lode je už typický osemdesiatkový gýč. Občas poteší výborný fór: "Vy ste spolubývajúce Debbie?", ale k väčšej spokojnosti ich malo byť rozhodne viac, namiesto toho počúvame častokrát fádne dialógy typu: "Kam to zmizlo?...Neviem"... ktoré len orálne dopĺňajú to, čo postavy vedia/nevedia alebo vidia/nevidia. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Osobně mam radši Pennywisse z To, ale i tyhle klauni byli taky ukrutný, i když troošku uměle vypadající a celý to díky nim byla docela prdel, bohužel je to na takovej stupidní příběh málo svižný a hlavně málo vtipný, ale nápaditý to teda je, to se tomu fakt nedá upřít, jen by to chtělo líp zpracovat. A abych nezapoměl tak ani hudba nic moc, jen ta ústřední znělka je suprová ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Grandiózně nonsensový 80's úlet, který demaskuje obludnost, zvrácenost a zvrhlost klaunů, velmi trefně pojmenoval jeden recenzent: "toto je nejlepší sci-fi béčko z 50. let, které nevzniklo v 50. letech". Jediný autorský projekt bratří Chiodoových, kteří jinak pracují na hollywoodských produkcích coby loutkovodiči a specialisté na animatronické efekty (např. "Critters" či "Team America"), představuje ryzí camp. Snímek se doslova požitkářsky rochní v přepáleném nevkusu osmdesátkového mainstreamu a současně ho posouvá do zcela absurdní roviny prostřednictvím titulních zabijáckých klaunů z vnějšího vesmíru a především fantasmagorických nápadů na téma klauních zbraní a způsobů zabíjení. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z těch filmů ranku žraločích tornád a podobných ptákovin, které se neberou vážně, a sám ten nápad není špatný (a snad dokonce použitý ještě před Kingem?), jenže takový nějak nerozvedený. Na komedii je tady na můj vkus zbytečně moc mrtvol, tak nějak jsem doufal, že lidi z kokonů cukrové vaty se povede zachránit, a to nemluvím o těch potvorách z popcornu v odpadkovém kontejneru a u Debbie v koupelně, to taky nikdo neřešil. Spousta těch fórů je nicméně nedotažených a v určité chvíli je to na jedno brdo - přijde klaun, udělá puf, další kokon, přijde klaun, udělá puf... Takže jsem pak nepochopil, proč Debbie dali do žlutého balonku? Prostě ten prvotní nápad stálo za to víc rozvést, dotáhnout, a pak se mohlo jednat o skutečně dobrou parodii na invaze mimozemšťanů. Takhle to zůstalo na půl cesty. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Mal som možnosť vidieť už kadejaký filmový trash ale vraždiaci klauni ktorý sú vlastne mimozemšťania, to už je veľa aj na mňa. Niekedy dostanem takú čudnú chuť pozrieť si niečo, čo je až tak zlé, že, už to nieje ani vtipné a tak som natrafil na túto pakáreň. Toto síce miestami bolo vtipné ale skôr to bolo pre mňa také zarážajúce. Celý čas som si hovoril, ako je možné, že tento absurdný projekt dokázali tvorcovia dotiahnuť až do konca! To je úplne nepredstaviteľné. Tak si predstavte. Príbeh je zasadený do zapadnutého Amerického mestečka, predpokladám juh. Hneď na začiatku si obyvatelia všimnú a mylne si myslia, že za mestom spadla kométa, nakoniec sa zistí, že sú to mimozemšťania v raketopláne ktorý má tvar cirkusového stanu. Klauni teda mimozemšťania vyzerajú akoby trpeli Dawnovým syndrómom, masky sú podarené, to musím uznať. Ide o rasu ufónov ktorý vraždia ľudí a dávajú ich o cukrovej vaty aby sa rozložili ako to robí pavúk z hmyzom. Zo slamkou potom vysajú ten kokón. Jednému páru, čo si chcel v lese užívať a natrafil na stan sa podarí ujsť a rovno skočia na políciu, tam im samozrejme nikto nechce veriť. Postupom času sa klauni dostanú do mesta a likvidujú každého na vôkol. Takže šerif berie do rúk brokovnicu a ide sa na akciu. Zo začiatku sa zdajú byť nesmrteľný. ale šerif príde na to, že ich stačí streliť do červeného nosu a je po nich. Takto ich likviduje až sa dostane k bossovi. Je to absurdná kravina ale bavil som sa. Do mojich rúk sa dostal nejaký TV rip, takže som k tomu mal aj reklamy asi zo začiatku 00´s 2002 možno 2003. Najviac ma na tom bavil teleshopping, chlapík tam predával plastové okná, vyzeralo to akoby to bolo live. Mýlil sa tam, sem tam aj koktal, na silu nútil svoj produkt a dokonca prvým volajúcim ako darček zdarma núkal dvdéčko s nejakým horrorom, tak to som ešte nevidel :) ()

Galerie (106)

Zajímavosti (9)

  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)
  • Když v srpnu 2019 studio Disney koupilo 21st Century Fox, tak bylo odhaleno, že Fox koupil práva a zamýšlel vyvinout pokračování filmu, ale Disney jej zrušil spolu s více než 200 dalšími projekty. (Jan.Kanak)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama