Reklama

Reklama

The Last Breath

  • Austrálie The Last Breath (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Skupina starých přátel z vysoké školy se znovu sejde na karibském výletu s potápěním, při prozkoumávání trosek bitevní lodi z druhé světové války a ocitnou se uvězněni uvnitř podvodního labyrintu zrezivělého kovu obklopeného velkými bílými žraloky. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Inu, ta nejlepší část filmu se odehrála před úvodními titulky. Pak už je to docela otrava, ve které parta protivných postaviček jen plave sem a tam a sem a tam a furt dokola, až je to trapné. V jisté chvíli se objeví žralok a tak je aspoň komu fandit. Sem tam je pak někdo sežrán a bohužel přijde o život i jeden ze žraloků. Ač nezamýšleně, bylo to poměrně vtipné, jak to bylo blbé. Mnohokrát jsem se neubránil chichotání se. ↘️ 32% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V té záplavě žraločích hororů a po tragédii z Francie Žraloci v Paříži je tohle asi to nejlepší na co můžete narazit. Rovnou po úvodu přeskočte 30 minut jelikož se tam nic neděje  2 chlápci objeví potopenou válečnou loď pak zjistí, že jeden je zadlužený a potřebují peníze tak přijmou nabídku kamaráda co jim dá 50 000 za to, že se tam může s kamarády potopit tak to udělá a napadnou jich žraloci. Nějaké gore a krev  tam je dokonce i několik koster se tam válí bohužel to kazí operace pod vodou a jedna scéna kdy ten žralok plave kolem nich z jednoho teče krev po litrech a necítí to.  Sands je tam zbytečný k akci se dostane zhruba 25 minut před koncem a hned zemře asi tam byl jen na to, aby měly na koho lákat. Mínus i za konec kdy ten žralok plave pomalu jak česká pošta a nechá se tak zabít. 60 procent díky za titulky Ametysa ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Na toto som sa vcelku tešil, keďže žraločie filmy (aj tie céčkové) mám rád odjakživa, no nakoniec to bolo ešte slabšie a menej zaujímavé než nedávny Under Paris od Xaviera Gensa, ktorý sa tu dočkal dosť nepríjemného prijatia. Jedno naj to ale myslím má; obávam sa, že ide o najukecanejší film tohto rangu, kde mali herci viac roboty v dabingovom štúdiu než reálne pod vodou. Ak sa teda vôbec dostali mimo tie kulisové bazény a „neužili“ si to len kaskadéri a potápači. Inak posledný film hororového veterána, Warlocka Juliana Sandsa. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Žraločí survival má dvě části. První je užvaněná a člověk se nemůže dočkat, až se všichni potopí. Druhá je skvělá, páč, a to mi nikdo nevymluví, se skupinou potápěčů, vrakem a žraloky toho nic moc jiného nevymyslíte. Klaustrofobní záležitost, kde už jen zbývala vybuchující munice z války, ale na ni naštěstí nedošlo. Viděl jsem spoustu žraločích filmů, ale v žádném operaci pod vodou! Za to samostatná hvězda. Nesmyslné házení kyslíkovou bombou po žralokovi jsem pochopil poté, co následovalo - tudíž OK. Jediný nesmysl mi přišlo, že Sam by asi musela mít žábry, aby to všechno dala, ale třeba se mýlím. A že v krajních situacích dojde na konflikty je nasnadě, anžto vstříc smrti se člověk nebude chovat klidně, zvláště když má zuby žraloka. Žraloci výborní, na trhání došlo a jako vždy si člověk může tipovat - kdo zařve jako první a kdo další? Kašpar, frajer, nebo nějaká děvečka? Nedoporučuji těm, co nemají podobný žánr rádi, jelikož budou jako vždy zklamáni. Možný spoiler: a já myslel, že Julian Sands umrznul... ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Dalsi letni osvezeni..bohuzel zase ne..zralok neni uplne marnej, vypada celkem k svetu a potapeci technika je tu na vysoky urovni (je videt ze byl dohled) jenze ty vole…cely to zabijou debilni postavy s jeste horsima proslovama…druha pulka, kdy se jede survial proti zralokovi je napinavej a dobre se na to i kouka, jenze to zase zabije pak konec, kterej je jak nejakej easter egg ending ze nejake hry 😀 bohuzel zase nic 2/5 ()

Reklama

Reklama