Reklama

Reklama

Stará známá dvojka z filmu Můj kámoš špión, veterán CIA JJ (Dave Bautista) a jeho čtrnáctiletá nevlastní dcera a chráněnka Sophie (Chloe Colemanová), jde znovu do akce, aby zachránili svět, když zájezd Sophiina středoškolského sboru do Itálie naruší jaderná hrozba namířená proti Vatikánu. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (31)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl mám hodně rád a viděl jsem jej 3x. Je to taková velmi vtipná špionská rodinná akční komedie s perfektním Bautistou a dobře hrající Chloe Coleman, ale kouzlo jedničky je pryč a dvojka je vlastně úplně zbytečná, kde humor šel hodně do ústraní, akce je velmi průměrná a je jí málo a zápletka je ta nejobyčenější, co snad může být. Potěší jen hezké prostředí Itálie a Chloe Coleman, která roste ve skvělou herečku ( tady dokonce zvládá i akci sama, takže jsem zvědav, jestli z ní v budoucnu bude akční hrdinka). Škoda, těšil jsem se. 5/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Fíhá, tohle je kvalitativní sešup oproti prvnímu dílu jako blázen. Jednička totiž byla vážně nečekaně zábavnou podívanou, kde fungovalo prakticky vše, v tomto pokračování ovšem naopak nefunguje vůbec nic. Každopádně ty nejzásadnější rozdíly mezi oběma díly spočívají v humoru a postavách. Ve Věčném městě jsem totiž za celou dobu zaznamenal přesně dva povedené fórky, zbytek působí buď trapně, případně zcela míjejíc se s účinkem, nehledě na to, že i jejich množství je tu v daleko menší míře, než tomu bylo u jedničky. No a zatímco v prvním Špiónovi se snad jiné, než sympatické postavy nevyskytují, tak tady je tomu zcela naopak, takže najít tu někoho, o kom bych mohl tvrdit něco pozitivního, tak to bych se tedy sakra nadřel. Zápletka pak nemá též už zdaleka ani takový drive, nehledě na to, že se tu začali navíc řešit věci, které celý film dělali jen zoufalejším a otřepanějším. Jinak mě tu nebavila ale ani akce, která působila vážně naivně, atmosféra tu pak pro jistotu neexistuje vůbec, takže nevím, zdali nasadil první díl Špióna, co se zábavnosti týče, laťku tak vysoko, že jsem očekával i od tohoto pokračování přespříliš, nicméně faktem je, že tohle se prostě nepovedlo v žádném ohledu a ze zábavné podívané se tak v tomto pokračování stala nudná břečka, která skutečně nestojí za pozornost. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Typická dvojka ktorá je od úspešného originálu o niečo slabšia. Bautistu mám veľmi rád (príde mi že má charizmu, talent na humorné scény i fyzické parametre ako Rock a aj napriek tomu Rock hráva v hollywoodskych blockbusteroch hlavné úlohy a Dave je rád keď dostane vedľajšiu rolu). Ale k filmu. Malá vyrástla, čiže sa neriešia detské problémy ale hormóny a prvé lásky. Kto má rád Taliansko, ten si príde na svoje, kedže výprava je výborná a pozrieme sa do Ríma, Florencie, Milána a Benátok. Bautista a Schaal si odohrajú svoje ako v jednotke, Ken Jeong, ako ho mám veľmi rád, tak tu podľa mňa prehráva a častejšie je trápny než vtipný, no a Anne Faris tiež nesadla záporná úloha na telo a myslím, že celkovo s daným hereckým obsadením bol omnoho väčší potenciál na vytvorenie zábavnej komédie než čo sme nakoniec dostali. Vo výsledku je My Spy 2 neškodná rodinná akčná komediálna jednohubka a splní presne to čo od nej budete čakať, keď si pozriete trailer. Ale ani o chlp navyše. 50%. PS: malá Chloe Coleman má potenciál byť budúcou hollywoodskou hviezdou, pretože tu i v jednotke hrá úplne ľahko a prirodzene, som zvedavý či mi toto proroctvo vyjde... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Drax: Far From Home aneb výlet do Evropy s partou školáků pod vedením občasného superhrdiny s tváří Davea Bautisty, který tu tak trochu bojuje s dvojí identitou. Jako bych to už někde viděl, akorát to tehdy bylo mnohem zábavnější jak po té teenagerovské stránce, tak po té akční. A překvapivě taky vtipnější. 5/10 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

První díl byl naprosto fantastický, bohužel pokračování se tolik nepovedlo. První půl hodinu to byl takový dětský film, kdy škola jede na výlet do Itálie a JJ tam jede jako dozor. Pak začala trochu nějaká akce a začalo to být mírně zajímavé. Ale kazily to příběhové nelogičnosti, např. když vždycky v poslední vteřině před smrtí se objeví zachránce, nebo že jsou vždy u zaparkovaných aut či motorek klíčky v zapalování. Celkově tedy neurazí ani nenadchne. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama