Reklama

Reklama

Stará známá dvojka z filmu Můj kámoš špión, veterán CIA JJ (Dave Bautista) a jeho čtrnáctiletá nevlastní dcera a chráněnka Sophie (Chloe Colemanová), jde znovu do akce, aby zachránili svět, když zájezd Sophiina středoškolského sboru do Itálie naruší jaderná hrozba namířená proti Vatikánu. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (20)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

První díl byl celkem neškodně zábavná jednohubka, těžící z kontrastního vzhledu a chování Davea Bautisty, ovšem tady je to o dost méně zábavné a o dost více idiotské. Agent CIA rozdávající sušenky a chovající se jako imbecil, navíc zápletka je hloupoučká, připomína to včetně akce Spykids nebo něco od Disneyho. Zasmál jsem se asi dvakrát, nemá to ani na hravou uvolněnou parodii. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

K tomuhle snad psala scénář AI?!? Tak hloupý scénář jsem dlouho neviděl. Navíc, kdo vymýšlel "hlášky" a "ftipy", ten by zasloužil okamžitýho padáka. Co má bejt legračního na tom, když několikrát po sobě Bautista pošlape pouličnímu prodejci na ulici zboží? Nebo celá ta scéna s heslem na Netflix?!? wtf... tohle nedoporučuju ani jako výplachovou jednohubku. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl mám hodně rád a viděl jsem jej 3x. Je to taková velmi vtipná špionská rodinná akční komedie s perfektním Bautistou a dobře hrající Chloe Coleman, ale kouzlo jedničky je pryč a dvojka je vlastně úplně zbytečná, kde humor šel hodně do ústraní, akce je velmi průměrná a je jí málo a zápletka je ta nejobyčenější, co snad může být. Potěší jen hezké prostředí Itálie a Chloe Coleman, která roste ve skvělou herečku ( tady dokonce zvládá i akci sama, takže jsem zvědav, jestli z ní v budoucnu bude akční hrdinka). Škoda, těšil jsem se. 5/10. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jedničku si nepamatuju. Ale jakože vůbec. Vím jen, že jsem jí viděl a podle mýho komentáře to je průměrná rodinná zábava. Nejspíš mě i bavila. A dvojka? Po 10 minutách mi bylo všechno jedno a po hodině se už modlil, ať tohle Bautistovo sebeshazovačství skončí. A přitom Dave umí hrát, když chce. Proč leze to takových srágor? ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku neznám (a až do dneška sem o její existenci neměl absolutně tušení), ale dvojka celkem v pohodě funguje i bez znalosti předchozího filmu a nabízí oddechový mix špionážního "thrilleru" a akčního filmu v rodinném balení. Humor je sice dost sterilní a nezasmál sem se ani jednou, ale díky solidnímu tempu sem se ani nestíhal úplně nudit. Jako jednohubka na letní rodinný večer je Můj kámoš špión celkem fajn parťák i když žádný zázrak nepřináší...60% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama