Reklama

Reklama

Stará známá dvojka z filmu Můj kámoš špión, veterán CIA JJ (Dave Bautista) a jeho čtrnáctiletá nevlastní dcera a chráněnka Sophie (Chloe Colemanová), jde znovu do akce, aby zachránili svět, když zájezd Sophiina středoškolského sboru do Itálie naruší jaderná hrozba namířená proti Vatikánu. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (20)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl mám hodně rád a viděl jsem jej 3x. Je to taková velmi vtipná špionská rodinná akční komedie s perfektním Bautistou a dobře hrající Chloe Coleman, ale kouzlo jedničky je pryč a dvojka je vlastně úplně zbytečná, kde humor šel hodně do ústraní, akce je velmi průměrná a je jí málo a zápletka je ta nejobyčenější, co snad může být. Potěší jen hezké prostředí Itálie a Chloe Coleman, která roste ve skvělou herečku ( tady dokonce zvládá i akci sama, takže jsem zvědav, jestli z ní v budoucnu bude akční hrdinka). Škoda, těšil jsem se. 5/10. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ten záběr v 13 minutě byl doslova nechutný…  vsadím se, že na kompozici záběru na pěvecký sbor existovala celá komise a byl nejnáročnější z celého filmu. Taky “děťátko” se chová výrazně víc jak pinda. Pointa je, že po zábavném úvodu (snová sekvence) je 1/2 hodina pryč a mě film spíš irituje. Ha… 36 minuta a zasmál jsem se. Poprvé. 38 podruhé! Opakovaný vtip… (furt vtipný). 46 minuta (útok ptactva), vůbec ne vtipný… definitivně horší než minule. 48 minuta (bradavky)… ne ani teď ne vtipný. Hodina a devět minut, třetí vtip! Aaah. Zabil mu rybu. Čas parodovat Johna Wicka. Hele honička papa-mobilem byla povedená, ale je to sakra málo. Mimochodem, proč měl ten italský zdravotník na kombinéze 118? ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

První díl byl celkem neškodně zábavná jednohubka, těžící z kontrastního vzhledu a chování Davea Bautisty, ovšem tady je to o dost méně zábavné a o dost více idiotské. Agent CIA rozdávající sušenky a chovající se jako imbecil, navíc zápletka je hloupoučká, připomína to včetně akce Spykids nebo něco od Disneyho. Zasmál jsem se asi dvakrát, nemá to ani na hravou uvolněnou parodii. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jedničku neznám (a až do dneška sem o její existenci neměl absolutně tušení), ale dvojka celkem v pohodě funguje i bez znalosti předchozího filmu a nabízí oddechový mix špionážního "thrilleru" a akčního filmu v rodinném balení. Humor je sice dost sterilní a nezasmál sem se ani jednou, ale díky solidnímu tempu sem se ani nestíhal úplně nudit. Jako jednohubka na letní rodinný večer je Můj kámoš špión celkem fajn parťák i když žádný zázrak nepřináší...60% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

My Spy 2“ je omnoho slabším filmom ako jeho predchodca. Kým prvé dielo malo svoje lepšie momenty, tak druhé dielo je na úrovni nejakého Dinsey Channel „bijáku“, ktorý sa zbytočne blíži k cca dvojhodinovému pasáži. Film, kde najlepšou hláškou je poznámka o dvojitej autorizácii niektorých služieb (Netflix, Google), niečo nebude v poriadku. Herecké výkony komentovať ani nebudem. Petrovi Segalovi sa „podarilo“ natočiť jeden zo svojich najslabších snímok. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama