Reklama

Reklama

Goyo

  • Argentina Goyo
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Autistický průvodce v muzeu žije podle jasně daných pravidel. Pak se ale zamiluje do kolegyně a bouřlivé emoce, které ještě nikdy nezažil, mu převrátí život naruby. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

S autistami sa vrece roztrhlo, ani nie tak s nimi, ako s filmami o nich, tentokrát jeden romantický a o tom, aké je ťažké pre autistu pozvať ženu na rande a zas naopak - ženy, ktoré majú problémy v manželstve by mali okamžite siahnuť po autistovi. Nevšedná, no stále len priemerná romantická dráma, v ktorej najväčším prekvapením je fakt, že sledujeme film od Netflixu a Goyo nie je Gayo. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Absolútne nezáživná konverzačná dráma o autistovi, ktorý ma pri všetkej úcte k autistom svojím správaním nehorázne iritoval. Ku koncu sa človek už len modlí, nech je koniec, ale ten tak skoro neprichádza, bohužiaľ. ()

Reklama

Talita1 

všechny recenze uživatele

Romantický príbeh, kde on je autista. A keď ju zbadá, tak sa svet okolo spomalí, kamera sníma jeho tvár a režisér nadhodí krásnu klavírnu hudbu. "A čo je na nej zvláštne? Je krásna." Gregorio pracuje v múzeu, sype vedomosti z rukáva, ale vo vzťahu k iným je ťažkopádny. Jeho vnútorný svet bol celkom presvedčivo načrtnutý. Najlepšia postava bol Gregoriov brat, Matute. Veľmi ma bavili ich bratské dialógy, boli dobre napísané. Nebol to síce prevratný film, ale tému zamilovaného autistu zvládol celkom dobre. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Chodila jsi někdy s chlapem, který neumí lhát, vždy ti řekne, co si myslí, je zdvořilý, neuvěřitelně chytrý, nikdy by ti neublížil a ještě k tomu je fešák?" ■ Trochu romance, trochu umění, trochu Argentíny. Důvod, proč nedám plné hodnocení je, že příběh obsahuje jistou pohádkovost. Důvod, proč má Goyo na ČSFD jen 64 % je, že někteří lidé mají problém zkousnout člověka s Aspergerovým syntromem, starší ženu a jejich vztah. Já říkám, že spolu mohou být úplně v pohodě šťastni. Nebojme se jim dát šanci, prosím! ()

patto 

všechny recenze uživatele

film nie pre každého ale o jednoduchej čistote vzťahu a ktorý už dnešné vzťahy uponáhľanej doby nerozumejú...  komu sade, ten bude spokojný... Dlho tu už niečo takéto nebolo. 5* na podporu hodnotenia a za mňa  pekných 74% ()

Reklama

Reklama