Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (638)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

U JAK UKRÁST DAGMARU jsem Vám poradil, jak zvládat náhlé návaly agrese. Nyní vám poradím, co dělat, když se Vám při sledování nějakého filmu udělá silně nevolno, či budete mít nezvladatelné nutkání zvracet. Nuže, při zvracení je dobré zkusit nějaké byliny, jako např. mátu peprnou či fenykl. Účinná je prý také šalvěj, která zmírňuje křeče a zázvor, který usnadňuje trávení a podporuje chuť k jídlu. Rozhodně je při zvracení důležité pojídat pouze suchary a popíjet hořký čaj. Pokud by Vám léčebné postupy nepomáhaly, nabízí se dvě možnosti. Buďto je vzhledem k otřesnému zážitku silně narušená Vaše psychika, nebo Vás zaklel zlý duch sledovaného filmu. V tom případě okamžitě vypněte sledovaný film, udělejte si voodoo panenku s podobiznou režiséra filmu, který Vám způsobil problémy a bodejte do ní tak dlouho, až se Vám uleví. Přeji Vám mnoho zdaru. ()

filmharmony odpad!

všechny recenze uživatele

...zase koukám jako jojo a to jsem si tu hrůzu ani dobrovolně nevybrala, jen jsem šla "okolo"... ...znáte ten pocit, že něco musíte dokoukat i se zpoceným čelem s tím, že pořád nevěříte, že je něco takového možné? ...doufám, že ne... ...má sebemrskačské já to už párkrát prožila a naštětí přežilo, i když v notném šoku... ()

Reklama

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Špatné herecké výkony, kýčovité prostory a křečovitý humor. Někdy se člověk zasměje, ale ne proto, že by se Troškovi po dlouhé době podařilo natočit dobrý film, ale z toho důvodu, že do scénáře vložil povedený vtip. Tento moment se stal, pokud si pamatuji, za celou dobu trvání asi třikrát. Sice je to k nevíře, ale tento díl je ještě horší než první. Paradoxní na tom je, že na prvním díle mi vadil „příběh“ složený z vtipů, tady mi vadí jejich absence. Mezi jednotlivými „vtipy“ jsou hluchá místa, která jsou bezradně vyplněna vyšetřováním znásilnění kameňákovských mužů nějakou starou paní. Snaha o plynulé vyprávění je naprosto marná. Mnoho „vtipů“ spočívá v tom, že postava na plátně řekne slovo jako „prdel“, což by asi mělo k zasmání stačit (třeba Růžičkové vtip o zelenině v prdeli je ukázková trapnost, které si v Kameňáku užijete dost a dost). Někde jsem četl Troškovo prohlášení, že Kameňáky jsou svým způsobem kritika dnešní společnosti nebo co Pokud to tak skutečně zamýšlel, potom je Kameňák krutým odkrytím podstaty našich každodenních životů – vedeme mezi sebou nesmyslné dialogy, mluvíme sprostě a považujeme to za kdovíjak inteligentní, ženeme se za penězi a sexuálním ukojením Jelikož se toto o dnešní společnosti dá opravdu říci, Troška by zasloužil Oscara za nejlepší zahraniční film. Ale jako podezřívavý divák mu nevěřím jeho šlechetné úmysly, a za jeho snahu vydělat co nejvíc na šíření opravdu hloupých filmů mu vzkazuji: „Strč si Kameňáky do prdele!“ Odpověď: „Ale jak, když už tam mám ty citrony za 80 korun?“ Hahahahahahahaha..ha. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ztratila se nám tchyně. Kdo ji najde, dostane přes držku." Druhé vtipkování v Kameňákově mě zaujalo asi tak stejně jako to první, ale ta "nosná" dějová linie s teoretickou sexbombou bábou Kropáčkovou mne hodně nebavila. Na druhou stranu musím ocenit neutuchající snahu o to mě rozesmát, i když bych ocenil, kdyby ty vtipy byly i z jiných kategorií než jen staré nebo nepovedené. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

První díl byl pro mě povedený, i když ten debilní "modrej pramen" si mohli odpustit. Druhý díl už nezachrání nic, ani Pepíček. Navíc když místo herců hrajou zpěváci a zpěvačky, tak to pak dopadá katastrofálně. I přes tento problém jsem se občas zasmál a některé hlášky se povedly. 35% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • V závěru filmu zazní v rádiu skladba z prvního dílu série. (fiLLthe3DD)
  • Tchýně pana Kohna (Josef Laufer) Ester (Eva Tauchenová) má svátek 19.12. Ve filmu však můžeme v den jejího svátku vidět záběry z letního dne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno