Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (638)

janek85 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento 2. díl mě fakt dožral! Nepovedené pokračování Kameňáku, ale třetí díl byl zase lepší. Naprosto zmizel humor, který byl v ostatních dílech, byl tam, ale bylo ho tam minimun, asi jen 1%. Výkony herců, jakoby spadly úplně na dno. Hudba pořád stejná. Efektů ubylo od prvního dílů, už nebyly tak dobré, nebyly skoro vůbec. A celkově v Kameňácích efekty moc nejsou a to dělá nekvalitu této série. A můj celkový pohled:Novácké filmy jsou odporné a nekvalitní, někdy si říkám, proč to točí, když se nám většině to nelíbí. Prostě naprostá hovadina!10%Přístupnost: od 12 let.... Hodnocení Premiere:* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kritici s radostí nadávají, v novinách lidi čtou, jaká je to kravina, a pak to takhle hodnotí..jenže...oni na ten film stejnak jdou a stejnak vydělá kopu prachů a stejnak se u toho smějou, tak o co jim všem proboha jde? Nadávat si sice můžou jak chtěj, ale když na to diváci choděj a baví se a nakonec to má takovéhle hodnocení, tak teda nevím, co je nakonec vlastně realita. Dvojka je ale popravdě hrozná. Příběh je hroznej, vtipy už stagnují, a celkově už mi to příjde jako jeden velkej kameňák na samotné kritiky, se kterými diváci utřeli prdel. Tak to nakonec bylo, a i když už je to nudnější než jednička, stejnak se to nezapře, že úspěch zasloužený, nevím, ale každopádně ho měla a s tím se nic dělat už nedá. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No jelikož to je celý postavený na vtipech, který jsou snad ty nejznámější co se daly sehnat, tak je to ještě dobře udělaný, protože je to občas i vtipný ale kdybch to vral jako normální film, tak je to fakt něco šílenýho. Příběh to má minimální a neděje se tam nic novýho než co bylo v prvním dílu, prostě jako normální film by si to zasloužilo odpad, ale když se to bude brát s nadhledem, tak aspoň ty 2 * to může dostat ()

_DAVE_ odpad!

všechny recenze uživatele

FIlmum o "Kamenakovu" jsem se vyhybal jako cert krizi ale nedavno jsem jel nekam dalkovym autobusem a tam jsem jiz nemohl uniknout. Opravdu chapu ze se to nekomu muze libit ale tohle "dilko" nelze nazvat filmem. Pokud by tomu rikali hrana "N@VAcka" estrada tak nereknu ani slovo. Ale pokud to mam zhodnotit jako film neexistuje jine reseni nez "ODPAD". ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejproblematičtějších režisérů současnosti si myslí, že je nenáviděn kritiky a milován lidmi (aspoň jejich většinou). Teoreticky lze usuzovat, že Troška nikdy nenavštívil sajt csfd.cz, kde by se nemile přesvědčil o tom, že ani lidem (aspoň té většině) se jeho maister stück nelíbí. Když se chci zasmát u Troškova filmu, vyhrabu starý cédo se Slunce, seno....tam ten Troškův humor aspon působí líp. U dvojky z Kameňákova dám regulérní odpad už jen kvůli tomu, jak mi byť jen na moment znechutil myšlenku na ženské pohledem na Kropáčkovou v noční košilce. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ke konci filmu je záběr na hada, který leze do auta. Vpravo na nalakovaných dveřích je v ten okamžik zřetelně vidět odraz kameramana. (Mr.Hudson)
  • Tchýně pana Kohna (Josef Laufer) Ester (Eva Tauchenová) má svátek 19.12. Ve filmu však můžeme v den jejího svátku vidět záběry z letního dne. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama