Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (638)

sud 

všechny recenze uživatele

Je to o něco lepší než jednička, ale žádná velká sláva to vážně není. Herecké obsazení (tj. narvat do filmu nejen hvězdy herecké, ale i jiné hvězdy), samá zvučná jména, ale co se týče herectví, nic moc. Vtipy jsou většinou staré, otřepané a na jedno brdo (většinou o sexu). Takže estráda v hábitu filmu pokračuje. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejproblematičtějších režisérů současnosti si myslí, že je nenáviděn kritiky a milován lidmi (aspoň jejich většinou). Teoreticky lze usuzovat, že Troška nikdy nenavštívil sajt csfd.cz, kde by se nemile přesvědčil o tom, že ani lidem (aspoň té většině) se jeho maister stück nelíbí. Když se chci zasmát u Troškova filmu, vyhrabu starý cédo se Slunce, seno....tam ten Troškův humor aspon působí líp. U dvojky z Kameňákova dám regulérní odpad už jen kvůli tomu, jak mi byť jen na moment znechutil myšlenku na ženské pohledem na Kropáčkovou v noční košilce. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No jelikož to je celý postavený na vtipech, který jsou snad ty nejznámější co se daly sehnat, tak je to ještě dobře udělaný, protože je to občas i vtipný ale kdybch to vral jako normální film, tak je to fakt něco šílenýho. Příběh to má minimální a neděje se tam nic novýho než co bylo v prvním dílu, prostě jako normální film by si to zasloužilo odpad, ale když se to bude brát s nadhledem, tak aspoň ty 2 * to může dostat ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě stejné jako první díl. Největším problémem není, že film je složen z vtipů, kdyby jste jednotlivé fragmenty roztříštili na jednotlivé kousky, tak byste se mohli dobře bavit. Problémem je, že film touto kulometnou palbou anekdot připomíná tu už dříve ne moc oblíbenou Zlatou mříž, a navíc - ústní lidovou slovesnost by přijatelně nezfilmoval snad ani Kubrick, protože to prostě nejde. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý díl a skvělá zábava. Film má opět vydařené vtipy, při kterých se člověk musí jednině smát. Vedle skvělého Vydry mě v tomto díle bavila Helena Vondráčková. Těžko řící v čem byl tento díl lepší ba naopak horší než v jedničce. Ve dvojce tu máme sice šílený příběh o modré vodě. Mě se to celkem líbilo jak stará babka Kropáčková jen co se napila pramena, začala znásilnovat policajty. Takže mé hodnocení je 93% = ***** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)
  • Ve 28. minutě doktorka Helenka (Helena Vondráčková) prohlašuje, že se na starou Kropáčkovou podívá sama. Nikdy se to ale nestane. (JT19)
  • Točeno v Týně nad Vltavou a na zámku Koloděje nad Lužnicí. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama