Reklama

Reklama

One Fast Move

  • Austrálie One Fast Move
Trailer

Obsahy(1)

Mladý muž vyhledá svého odcizeného otce, aby si splnil svůj sen stát se profesionálním motocyklovým závodníkem. S pomocí své lásky a majitele obchodu s motocykly začne bořit zdi, které otcova nepřítomnost vytvořila. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Wess je chlapec, ktorý jediné čo vie a v čom je dobrý je jazda na motorke. Chce sebe aj všetkým naokolo dokázať, že má na to aby sa stal profesionálom. Na to ale potrebuje mentora a tak vyhľadá svojho otca, ktorý ho opustil ešte ako malé bábo aby sa spolu stali majstrami MotoGP. Herecké obsadenie: Vedľajšie úlohy sadli v kaste dokonale ale ten hlavný hrdina v podaní K.J. Apu (čo to je do riti za meno?) nemá vôbec emóciu, ktorú by som v tejto dramatickej rovine očakával. Prevedenie: Hlavným kameňom úrazu nie je scenár ani vizuál ale to, že sme všetko toto už raz videli. Nulová dávka originality zráža film do kolien. Všetko je predvídateľné a statické. Pocity: Film má silnú ale napriek tomu okukanú tému a finálna emócia sa ku mne nijako nedostavila. Ale pozeralo sa na to dobre. Nehltal som každý záber ale nijako haniť to tiež nemôžem iba príjemná kratochvíľa. Pridaná hodnota: Niečo pre milovníkov dvojkolesových strojov ale bez hlbšej emócie. 55% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Z tohto filmu mám celkovo zmiešané pocity. Športový rozmer filmu (od ktorého som si veľa sľuboval) bol napokon pomerne slabučký a na môj vkus klišovitý. No čo sa týka psychologického rozmeru filmu, ktorý sa zameriaval najmä na odcudzený vzťah otca a syna, tak to ma bavilo oveľa oveľa viac. Ale ako syn Wes, tak aj otec Dean, boli v podstate rovnakí egomaniaci a búrliváci, ktorí sa akosi nevedeli ovládať. Takže to bolo napokon zajedno... Film celkovo hodnotím ako priemer, hoci keby sa na tom scenári viac popracovalo, mohlo to byť aj odosť lepšie. 3* ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty motocyklové závody bylo to nej, co na tomhle filmu můžu vyzdvihnout. Jinak pitomý obsazení. Apa je těžce nesympatickej herec, stejně jako Erik Dane. A nejprve se naserou, aby se za hodinu omlouvali. Když si třeba vzpomenu na Bouřlivé dny, to byla pane jízda. Ne jak tohle skoro nic. 30%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až tak tragicky by som to nevidel. Už Pavel1000 svojou sedemnásťtisícou paťhviezdicou ma presvedčil, že nemusí ísť o márny film a naozaj takým nebol. Vcelku zábava, béčkovo to sype, vyskytnú sa aj trápne momenty bitky syna s otcom a otecko sa rozplače sťaby pupuš, ale stále sa to dá zvládnuť, hoci Kej Džej Apa dostal veru apovský ksicht a pôsobí dosť mentálne retardovane. Napriek tomu však Maiu Reficco dostal a aby dostala svojho mena, opakovane ju refikol. ()

Talita1 

všechny recenze uživatele

Netušila som, že sa z tohto filmu o motorkách vykľuje celkom dobrá dráma o vzťahu otec-syn. Mladý Wes chce závodne jazdiť, to je jediné, po čom túži. Pomôcť mu má otec, ktorý ho v detstve opustil a žil len pre svoju športovú kariéru. Kariéra mu však nevyšla a z neho sa stáva zatrpknutý egoista so svojráznym pohľadom na život. Akčné scény z okruhu sa striedajú s dialógmi a vzduch sa vyčistí až po hádke otca so synom. "Mne už viac neublížiš. Čakal som na teba každú jednu noc." Páčila sa mi aj romantická linka medzi Wesom a Camillou. Herci boli príjemní, hudba dobre zvolená a sympatická bola aj postava staršieho Abla, ktorý mal zdravý sedliacky rozum: "V tomto športe pôjde po tebe veľa ľudí. Neporazíš ich päsťami, ale schopnosťami." V drsnom svete motoriek sa nepohybujem, tak prečo ma ten film tak bavil? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa od júna 2022 v Atlante. (Arsenal83)

Reklama

Reklama