Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

juta 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí mě moc mrzelo, že se účastníci Eurotripu nepodívali do Česka. Pak jsem si řekl, že to tak bylo lepší, než aby to dopadlo jako se Slovenskem :D Uspokojilo mě alespoň, že se to točilo u nás. Mohli vypravit lepší vlak, né takovej ošuntilej :D Road Movie je to suprová, skvěle jsem se bavil po celou dobu. Zábavné situace každou chvíli... "miskůzy" ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Žánrový film se vším všudy - ideální na opilecké večery, který jednak krásně ukáže, jak vidí američané Evropu, skvěle si utahuje i sám ze sebe, předvede nám, že Praha dokáže suplovat nejen Paříž, ale třeba i Amsterdam a taky přijde Matt Damon a "Scotty doesn't know!". Ujetá teenagerovská komedie, která si na nic nehraje a splňuje vše, co se od ní očekává. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších teen komedií! V tomhle filmu je krásně použitá ta americká nafoukanost, s níž naši hrdinové vstupují do každého evropského zapadákova, natěšeně loví evropské holky a holdují alkoholu, který je zde povolen již od 18 let. Nejvíce mě v tomto směru pobavil krátký výlet do Bratislavy, která byla znázorněna jako zašpiněná díra plná plorozpadlých činžáků, v níž jste s necelými dvěma dolary nejbohatším občanem státu- to opravdu nemělo chybu. Ale vůbec celý scénář je tak úžasně bláznivý a nápaditý, že jsem se rád nechal unést a zúčastnit se toho nejskvělejšího výletu, jaký kdy Američané ve staré dobré Evropě pořádali.. Jen mě teď trochu mrzí, že nefandím Manchesteru United, jejich fanklub je fakt super! 80% ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

No měl jsem původně docela pochybnosti. Režisér nikdy nic jinýho nenatočil, navíc v tom hraje Jákl (ten se ve filmu mihne asi tak na 10 vteřin)... Čekal jsem prostě všechno možný, ale spíš jsem čekal kravinu. Jenže ten film je naprostej úlet od samýho začátku až do konce. Vinnie Jones jako hooligan, návštěva Amsterodamu, sado-maso salón, holandská pekárna a koláčky, buzerant ve vlaku, "Bratislava", malej německej fakan s namalovanym knírkem, co chodí po pokoji a heiluje, soulož v kostele, no prostě mazec! A navíc tu němku hraje Jessica Böhrs, což je zpěvačka z Novaspace a ukáže ve filmu kozy. Dodávám, že jsem v průběhu filmu vychlastal několik lahváčů a pod vlivem obvykle hodnotim filmy trochu líp... A zejtra si koupim další pivo a podívám se na to znovu. P.S. Při druhym zkouknutí jsem si uvědomil, že asi tvůrci hledali insipraci ve filmu Bláznivá dovolená v Evropě. Tam taky cesta začíná v Londýně, pokračuje v Paříži, pak je Německo a nakonec je Řím. A je tam i stejnej song (akorát netušim, jak se jmenuje). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Při odletu hlavní partičky z Ameriky je na letišti možné zahlédnout českou poštovní schránku. (cze.Oi)
  • Scott (Scott Mechlowicz) narazí v e-mailu na německé slovíčko "zussamen". Takové slovo v němčině neexistuje, správný tvar slova je "zusammen". (Stocki)

Reklama

Reklama