Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Amelia se vdává do jedné z nejbohatších rodin na Nantucketu. Šokující úmrtí ale svatebčany pořádně rozhodí a každý z nich je rázem podezřelý. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (57)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nuda na pláži, tak by sedala nazvat tato zoufale sterilní mini série s jednou mrtvolou, hromadou hereckých polen v telenovelovém provedení. Asi jako dvou hodinový film, s charizmatičtější detektivní dvojicí, by mohlo jít o fajn počin. Takto dialogy nepřirozené, zápletka nezajímavá, spousta hluchých míst a jediný, kdo byl trochu zajímavý, tak Schreiber v roli otce. Za mne ztracený čas. Nicole už nehraje, jen chodí a čumí, její role začínají brutálně splývat v jednu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, že tu zažiju nějaké deja vu a zavzpomínám na dobu, kdy Nicole Kidman excelovala v Sedmilhářkách. Jenže, jak je vidno, vysloveně dobří herci a adekvátní režisérský dozor, nezajistí kvalitní filmařinu. Základ je totiž nepovedený. Multimilionářské prostředí, chování. Čistá esence protivenství. A všeho všudy neomezená nuda, která ze Svatby roku dělá naprosto průměrný dramatický počin. ()

Reklama

tereez 

všechny recenze uživatele

Klasicky zase jako skoro u všech minisérií: seškrtat stopáž na max 3 díly, bude to mít větší spád a nebude to tolik působit jako telenovela s příliš mnoho postavami. Hraní Nicole a toho týpka, co vypadal jak brácha Chrise Pratta, mělo šťávu, zbytek víceméně plochá nuda no, rozuzlení mě taky na zadek moc neposadilo… A nechápu, kam se ztratil původní název při překladu do češtiny, vždyť ten Dokonalý pár naschvál mate, o koho vlastně jde. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[75%] Vydařená 6 dílná minisérie od netflixu. Odhalováním kdo je vrah – to prostě miluju. Nejvíce asi v knihách. Nyní k tomuto dílku. Má to zajímavé postavy, čím víc se dereme k finále, tím je to víc a víc zamotanější, takže vrahem může být kdokoliv. I jsem si říkal, že je to toho zapleten snad každý, ale to je fuk. První epizoda byla taková zmatená, bylo tam mnoho postav, nemohl jsem se v tom orientovat. Druhá epizoda byla už lepší a další už přehlednější, takže jsem to hltal až do konce. Takže ano, bavilo mě to, jenže odhalení hlavního pachatele mi přišlo trochu uhozené, ale logický smysl to dávalo, takže nakonec jsem vidění těchto 6 epizod nelitoval. Mohlo to být lepší a zapamatovatelnější, ale bavilo mě to. Hlavně herecké obsazení na tom bylo dobře. Kidman a Hewson mě bavily asi nejvíc. Poté zajímavý a trochu divný, tajuplný Schreiber a i ta Dakota Fanning. Hudba byla samozřejmě kvalitní od známého skladatele. Takže asi tak, slušná zábava. PS: Úvodní intro nemá chybu! ;) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6/6 Další slabá netflixovská mini série. Kidmanka a Schreiber už netáhnou, navíc předlohou je banální román podprůměrné autorky Elin Hilderbrandové (u nás ji vydává Baronet a Dobrovský, ale The Perfect Couple mezi výběrem z jejích naivních textů chybí). Když Kidmanka začala dělat víc pro VOD, měla jsem radost, Hemingway & Gellhorn byl výborný projekt, ale od Big Little Lies je to padesát na padesát. Pořád dokola stejné žánry, čím dál tím menší rozpočty, v lepším případě alespoň trochu napínavá krimi, v horším případě nekonečná variace na společenský román... ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama