Reklama

Reklama

Kemp hrůzy

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp III: Teenage Wasteland (více)

Obsahy(1)

Zabiják Angela je k nezastavení. Po zabíjení ve dvou Campech se přesouvá ke skupince nadšenců pod šíré nebe. Účastníci výletu ovšem nevědí, že na ně čeká vražedkyně s velice rafinovanými metodami. Začíná boj o holý život. (darek kartac)

Recenze (45)

obitus 

všechny recenze uživatele

Angela se vratila, ale je to jeste horsi, nez kdyz se o to pokousela poprve. Podobne filmy jsou zkaza slasheru - nezajimavy, ukecany (!) vrah, povetsinou nenapadita zabiti, vriskotacky humor na hranici sebeparodie. Predevsim prehravani nekterych postav bylo nesnesitelne a pripominalo hodne spatnou Troma produkci. Pokud se smejete u sceny, ve ktere Angela vylovi pri rybareni z jezera brankarskou masku prihodte jednu hvezdicku, mohlo by vas to pobavit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Angela v podání skvělé a zajímavé Pamely Springsteen mě hrozně baví. A třetí Camp o něco více, než ten předcházející a to hlavně díky zajímavým postavám. Ty byly docela zábavné, hlavně manželský pár majitelů tábora a ten týpek, který se obával, aby jeho oblibu nechávat se svazovat někdo nevytáhl u jeho budoucích voleb. Angela je stále nápaditá, mohla by být trochu krvavější a kamera by mohla ukazovat trošku více, ale pořád to má alespoň nápad. O trkavá zvířátka samozřejmě nepřijdeme. A naprosto výborný je skladba podtrhující úvodní titulky. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi ale fakt líbilo. Velice krátká stopáž, svižný tempo, sympatický postavy, častý mordy a opravdu velká nálož neskutečně černýho humoru. Samozřejmě se pohybujeme v ryze béčkových a nízkorozpočtových vodách, takže žádný velký gore se nekoná, ale mně to sedlo. Po všech těch současných sociálně uvědomělých emosračkách, je tohle provokativní a podvratný béčko jako živá voda. Při scéně, kdy se policajt se záchranářem domlouvají, že přeživšího pacienta krouhnou ještě v sanitce než dojedou do nemocnice, protože to byl hajzl, jsem se málem zadusil smíchy. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V třetím pokračování se opět vrací Angela a spolu s ní i herečka z druhého dílu P. Springsteen. Za sebe musím dodat, že tenhle třetí díl byl zatím nejhorším dílem celé série. Opět ale musím pochválit vysokej bodycount a celkovou vynalézavost vražd. Ikdyž se nejedná o nic novýho a kamera většinou uhne. Horší už je to po komediální stránce. Vtipný hlášky totiž už nemají takovou razanci jako ve dvojce. Ač je to zatím nejhorší díl téhle " Sleepaway Camp série " i přesto dávám 3 ( slabší ) hvězdy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dvoum dílům tohoto u nás méně známého "camp slasheru" je to ještě mnohem horší kousek. Už prostředí, kde se samotný děj odehrává - les a v něm tři tábory čítající tři stany. Vrah je od začátku znám, stejně jako v druhém díle, a chodí si mezi těmito třemi tábory s tím, že se prý má s někým vyměnit. Pak všechny povraždí a pokračuje tak pořád dokola až do konce. Strašlivé herecké výkony, nudné prostředí, již o několik úrovní méně nápadité vraždy, nulové napětí, trapný humor. A hlavně, gore se téměř nekoná, i když některé vraždy jsou docela dobře vymyšlené. Kamera klasicky uhne někam do háje. Prostě trapárna jakých vznikly v 80. letech stovky. Bohužel se úroveň předchozích dílů už vůbec nepodařilo udržet ... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2018 vyšla nesestříhaná verze filmu na VHS. Většinou se jedná o prodloužené scény vražd a závěr v sanitce, kde si Angela (Pamela Springsteen) dokonce zarapuje. (Fenk)

Reklama

Reklama