Reklama

Reklama

Mlha bez hranic

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Policistka z velkoměsta vyšetřuje sérii brutálních vražd na hranici mezi Indonésií a Malajsií. Přitom se ale musí vypořádat se stíny vlastní minulosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná detektivka! Taky mrazivka a thriller! Jo, a taky s prvkama hororu. Pokud vám nevadí, že je hlavním vyšetřovatelem žena a místo, kde se to odehrává, a ani nemáte nic proti tomuhle žánrového mixu, s chutí do toho. Film Borderless Fog mě zaujal už svým námětem a potom trailerem, který nevypadá tak strašně jako třeba Sayen. Ano, stále jsem se nedokopala ke druhému filmu, hamba mi! Tohle je totiž úplně jiná liga. Samozřejmě "my tady" musíme věřit tomu, jak nám to film předkládá, protože se tady pracuje s reálnou historií oblasti, kde se to odehrává a "současnýma povídačkama". Ale to je zároveň celá pointa. Uvěříte tomu, co vidíte? A umíte to vidět správně? Pokud tohle všechno nejste schopni akceptovat, asi to není film pro vás. (Ne, není to již druhá narážka na to, že jsou tady už dneska dva odpady. Ne, ne, ne, vážně ne, mrk, mrk. Dát odpad a nenapsat ani slovo, to zvládne každý...) Co se musí nechat, tak to je skvělá atmosféra. Předvším v druhé polovině. Bohužel se v druhé polovině zároveň stane ještě jedna věc, kde jsem měla pocit dost velký informační díry. Takže jsem ani nastačila mrknout a postavy byly jinde a to jsem nepobrala. Ale úplný konec byl správně napínavý, protože jo, tady nikdo nemá komu co vyčítat, nikdo není úplně nevinný a nic není černobílý. Takže ten konec byl už jenom třešnička na tomhle bizárním dortu a potěšil. Ne, to vyvěšování "vlajek", ale to v první části titulků. Holt, něco se s tebou drží celý život... ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nádejný (avšak klasický) začiatok pomerne rýchlo rozpadne. Miešanie prvkov ako krimi, dráma, mysteriózny a horor v spojení s pomerne tmavou atmosférou určite mal potenciál pre vytvorenie zaujímavého a napínavého filmu v danom žánru. Nestalo sa to tak, a neviselo len to na hereckých výkonoch (ktoré taktiež neboli „extra“ presvedčivé). Nedobré striedanie statických a dynamických scén a podobne je na tom aj vedenie príbehu. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Zkraje to zachraňovalo to exotické prostředí a slušná kamera. Ale už po půlhodině to začalo moc nudit a kromě chození a čumění se tam prakticky nic nedělo. Dost bezobsažné, plané, nezáživné, předlouhé a se zmatenými střihy. Trocha pohybu, akce a aspoň trocha krve by tomu prospěly. ↘️ 15% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Indonézska, sériová mordovačka, podaná tak sterilným spôsobom, že jeden by ani neveril, že sa to vôbec dá takto nezáživne spracovať. Jedna odrezaná hlava na špalíku od rajčín strieda druhú, akurát škoda, že jediné čo pôsobí hororovo, sú tie dopotené pazuchy bez antiperspirantu. Slabota .. ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama