Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Herecký světoběžník Keanu Reeves je samotným zosobněním všestranosti herectví, neznám nic co by neuměl zahrát a quaterbacka zvládl naprosto skvěle. Nechybělo zde napětí, milostný románek, vtip a šarm a také opravdovost amerického fotbalu, který se mi zalíbil více, než kdy jindy. Zkrátka velmi dobře udělaný snímek s vyváženou konstancí hereckosti a neokoukanosti. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Náhradníci stávkujících hvězd prvního mužstva amerického fotbalu na cestě za možným postupem do play-off. Vtipný dobře obsazený film pro pobavení velmi dobře funguje na diváka. Mohu doporučit i těm co o americkém fotbalu neví vůbec nic :) - Po opakovaném shlédnutí dokonce musím hvězdičku přidat (tak 90%) a zařadit "Náhradníky" mezi své nejoblíbenější sportovní komedie :) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ve sportu platí pravidlo: V ničem nevynikej, když nesnášíš gratulace." Jsem vděčný za každý sportovní snímek, který v sobě najde sílu kombinovat hru se srandou. A Náhradníci takoví jsou, protože trenér McGinty při rychlosestavování týmu projevil tak skvělý smysl pro humor, že jsem ochoten snímku leccos odpustit. Mé bránici totiž hrozně nakládal policejní buldok s alergií na červenou barvu Bateman, ale skvělí byli i prohuleně vychrtlý čutálista Gruff, pohublý sumista Fumiko, dva nepřevratitelní bratři Jacksonové či v sebe sama nevěřící quarterback Falco. Tahle parta určitě stojí za zhlédnutí a roztleskávačky ze sptriptýzového klubu jim rozhodně hru nekazí. Kdo však nemá rád prostou sportovní zábavu, tak ať si raději dál ukájí své intelektuální libido při náročnější filmové potravě a neplete se mezi nás, kteří si pro trochu smíchu nechají s radostí ukopnout hlavu od negramotného černého zadáka. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dle šablony nalinkovaná sportovní komedie sestavuje fotbalový mančaft z nepravděpodobných lůzrů, existencí jak z 'Policejní akademie' (náhradníků, protože profesionální primadony stávkují pro přidání dalších miliónů ke svým miliónovým platům), kteří tak dostávají jedinečnou šanci si zahrát několik zápasů nejvyšší ligy. Avšak trapnými, prvoplánovými vtípky (včetně zvracení na trávníku), instantní romancí, ani řemeslně slušně nasnímanými výkony (s přečastým prostříháváním na vilné kreace roztleskávaček) si mě nezískala, přestože stmeleným týmovým spiritem s vylepšením dojmu mocně zafinišovala. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Slušná sportovní komedie s několika špičkovými scénkami, alespoň co do pobavení diváka. Sice jim většinou vévodí Brooke Langtonová a její svěřenkyně, ale takový už je život;) Originalitu nečekejte, přesto tu alespoň nějaký závan svěžesti je. Ultrasympoš a polyglot Gene Hackman a jeho partička skutečných "individualit" si ode mě vyslouží 70%. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)

Reklama

Reklama