Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (374)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné, jak zdejší hodnocení důrazným způsobem značí. Sice se tu nechutnosti objevují jak na talíři, kterých po filmu profrčí kvanta, ale i tak jsem se chvílemi dobře pobavil i když nechutnosti jednoznačným způsobem převládaly. Co nadělám, když sleduju film, odehrávající se v zapadlém fastfoodu, kde každá postavička velkého kolotoče je postavou sama pro sebe a originalitou se rozhodně nevyjímající. Nedivím se, že to pak dopadne tak jak to dopadne. Přesto i když, střed filmu je vcelku nuda, závěr ho dokonale vystříbří a neméně potěší. Protože to co všem po celou dobu filmu vadí, se na konci parádně vyjasní. Tečka. Doufám jen, že si šéfkuchař nepohrál nikdy takhle jako v tomto filmu se mnou. Neměl by důvod, ale když má blbej den... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Škoda toho množstva úchylností a nechutností, ktoré boli až za hranicou akejkoľvek vkusnej komédie. Táto satira na reštauráciu mala skvelý základ, lebo celé to zákulisie pôsobilo skvelo ironicky a sarkasticky. Úžasne vystihnuté reakcie personálu na rôzne situácie, do ktorých ich stavali zákazníci. V tej časti reštaurácie, kde sa zdržovali hostia široký úsmev a empatický dialóg, no ako náhle sa ocitli v zákulisí kuchyne, tak pretvárka išla bokom. Niektoré hlášky a scény boli perfektné, no bohužiaľ celý film ťahali dole tie prehnané nechutnosti, čo bola naozaj obrovská škoda :( ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak som pred pár rokmi začal dúfať, že Dyan Reynolds môže byť nová tvárička do kvalitných komédií, tak teraz dúfam, že tento žáner čoskoro opustí a vrhne sa do serióznejších rolí. Ale inak fajn komédia z reštauračného prostredia, ku ktorému mám pomerne blízko a tak som vedel niektoré vtipy oceniť viac ako bežný divák-hosť, ktorý si veci 'za pultom' neuvedomuje. Taká nerozvarená jednohubka. 60%. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi dobrá a vtipná komedie sledující partu zaměstnanců v restauraci od šéfa, přes kuchaře až k číšníkům. Má to skvělý a trefný humor, bere si to do huby celé restaurační prostředí a servíruje nám fakt hromadu gagů, hlášek a celkově působí dost svěže a poutavě. Dojde i na pomstu personálu  a „vylepšení jídel“ směrem k zákazníkům, kteří jsou nepříjemní kreténi, perverzní humor a i známé herecké tváře celkově zlepšují dojem z filmu. Ke konci sice trochu upadá a neví, jak sám sebe zakončit, ale jinak jde o dokonale ulítlou komedii. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hele kámo, kdo tu vaří? je komedie, ve které je většinová část humoru postavená na nechutnostech a fekálnostech okolo příprav jídla a na sprostých slovech zaměstnanců restaurace, tudíž nejde zrovna o ten nejinteligentnější typ humoru, který existuje, nicméně i přesto jsem se někdy musel pousmát, to musím přiznat. Zkrátka hloupý a ve všech možných ohledech jednoduchý film, po jehož zhlédnutí jistě někteří přehodnotí své chování vůči obsluze v restauracích. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • Zahraniční hostia, ktorí prišli do baru, hovoria nemecky s rakúskym dialektom. Hovorili: "Videli ste tú blondýnku? Je neuveriteľná, jej prsia sú perfektné!" (Flipper)

Reklama

Reklama