Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve válkou zničeném Japonsku se vládce Tokugawa zoufale snaží nastolit mír mezi svým lidem a z toho důvodu si objedná vraždy nepřátelských válečníků, kteří by mohli ohrozit mír válkou a dostat se k moci. Překrásná mladičká žena, která byla vychovávána od útlého věku ješte spolu s dalšími 9 sirotky, se stane vrahem. Jmenuje se AZUMI, nekompromisní zabiják. A pouť za smrtí začíná... (BUD-SFIS)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

ainny 

všechny recenze uživatele

Scenérie jak z Travel Channelu, kamera s kterou si tvůrci hodně vyhráli a dala filmu neokoukaný ráz. A to je asi tak všechno. Děj nic moc, žádné překvapení se nekonalo. No a stopáž. Ta stopáž... zbytečně dlouhá, Být to o půl hodiny kratší, tak bych si to možná v budoucnu dala ještě jednou. Takhle to rozhodně nehrozí. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Míru musí být dosaženo i za cenu války! Kdo čeká mládežnický comics o sexy holčičce s katanou, bude možná překvapený. Ano, místy je to hodně infantilní, ale místy i překvapivě tvrdé a nelítostné (třeba hned na začátku nečekaná scéna selekce mezi asasíny, nebo nečinné přihlížení plenění vesnice bandity). Ale něco mi na tom filmu pořád neštymuje, zkusil jsem ho po letech znovu a není to nějak ono, ta jeho forma mě prostě neoslovuje. Prapodivná hudba, prapodivné kostýmy, prapodivný děj... Ale na druhou stranu jsou v něm úžasně prapodivné postavy, v jejichž středu se na piedestalu tyčí vražděním posedlý tranďák v bílém kimonu s růží v ruce. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Tomu vrávim mlátička, že aj KILL BILL môže závidieť. Nieže by sa tvorcovia snažili o dokonalosť, oni to skrátka prepchajú "obyčajnými" bitkami a krvou (!) a do toho zakomponujuú pár dychberúcich záberov (otáčajúcu kameru si určite zapamätáte), prípadne groteskne brutálnu scénu o ktorej neviete či sa máte smiať, alebo byť zhnusení... A ono to spolu zaujímavo funguje - pokiaľ máte slabosť na šikmáčsku kinematografiu. Film stojí hlavne na režisérskej zručnosti Ryuhei Kitamuru, ktorý má zmysel pre obraz a štýlizáciu. Po druhom zhliadnutí a na veľkom plátne na mňa pôsobili akcie omnoho menej obyčajne a hlavne finále si priam žiada niečo omnoho väčšie ako je monitor PC... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

45 kilová sexy čajočka vypráši stovku chlapov a nezlízne pri tom ani škrabanec. To už je čo povedať. Mám rád prehnané akčné scény, no musia oslniť. V tomto prípade to nefunguje. Film je veľmi zlý. Slabý, detinský, amatérsky. Samurajským sekaniciam robí skôr hanbu. A tá takmer dva aj pol hodinová minutáž, je pri takomto nevýraznom snímku naozaj vražedná. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto hustá japonská řežba, která je sice trošku delší než by bylo zdrávo, ale jelikož se děj sestává hlavně ze soubojů, tak to nakonec ani tolik nevadí, protože ty jsou tady fakt ultimátní, něco jako v Hrdinovi, ale přece jenom hůř vizuálně zpracovaný, nicméně za to jich je tady mnohonásobně víc a ta závěrečná půlhodinová giga řežba, kdy tam ta asijská kočička v minisukni naseká asi 100 parchantů a pak si dá duel s úchvatně úchylným samurajským teploušem v bílím kimonu, je totálně hustá a fakt mi to, po tom občas zdlouhavým příběhu, zvedlo náladu a naprosto uspokojilo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Jednoho z protivníků Azumi (Aya Ueto) v závěrečné bitvě hraje herní vývojář Hideo Kojima, známý především sérií Metal Gear Solid. Ten se původně jenom přišel podívat na natáčení, avšak dostal i příležitost se ho zůčastnit. (Raztubyl)

Související novinky

Miikeho samurajská jatka

Miikeho samurajská jatka

13.05.2009

To zas půjdeme do kina v igelitových pláštěnkách a pod DVD přehrávače budeme strkat vědra, aby nám všechno nezacákala krev. Japonský úchyl/génius Takashi Miike po spaghetti-westerny inspirovaném… (více)

Vlak plný masa

Vlak plný masa

04.04.2007

Bývalý fotbalista, mlátička z gangsterek Guye Ritchieho, popřípadě Juggernaut z třetích X-Menů Vinnie Jones nikdy neměl nouzi o role, které sice neoplývaly dialogy, ale přesto byly nadmíru šťavnaté.… (více)

Reklama

Reklama