Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Legas 

všechny recenze uživatele

První (a zatím poslední) Powers, které ho jsem viděl (tedy téměř - 54 minut). Počáteční desetiminutovka je vtipná. Dále musím uznat, že technické zpracování se mi líbí (především výprava). Přičtěme bodík za soundtrack a víc už z toho nevymáčknu. Powers není zas až tak stupidní, jak jsem si myslel. Spíš je více či méně nevtipný. A vypnul jsem ho proto, že jsem se nemohl dočkat opravdu povedeného vtípku a začalo mě to čekání nudit. ()

Sista 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je trapas, přátelé! Velmi nepovedená parodie na bondovky, ale ještě víc prapodivná exhibice Mika Myerse ve 3 odpudivých rolích, hromada klišé a laciných vtípků (i když abych nekecala, stínohře s taháním věcí ze "zadku" jsem se zasmála a pak ještě asi 3x)...* dávám za veselé a barevné šedesátky a druhou za milé písničky, hmm.. ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak to mohlo mít takovej úspěch a nechápu jak moch majers po nic moc jedničce natočit dvojku, obvykle se točí sekvel, když je jednička hit, což tady neplatí, tady byl hit až dvojka, bohuželm byl to taky shit a to dost velkej. Majers fak neni wůdy elen ani saša baron kohen, nechápu, že z toho mohla vzniknout série. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

ja vyplachy nepotrebujem, nepotrebujem urcite v tej miere, ze nam ich bude UnHollywood servirovat v jednom kuse. Nie. je to hanba na poctivo urobene filmy, je to hanba co i len natocit. Mna jednoducho tieto parodie (alebo nie su nimi??) nebavia. To potom Casinu Royale je tunajsich 5 hviezdiciek nedostatocnych. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Beautiful Stranger - Madonna [4:21] ,2. My Generation - The Who [3:24] ,3. Draggin' The Line - R.E.M. [4:27] ,4. American Woman - Lenny Kravitz [4:19] ,5. Word Up - Melanie G [3:39] ,6. Just The Two Of Us - Dr. Evil [1:44] ,7. Espionage - Green Day [3:23] ,8. Time of the Season - Big Blue Missile/Scott Weiland [3:24] ,9. Buggin' - The Flaming Lips [3:17] ,10. Alright - The Lucy Nation [3:58] ,11. I'll Never Fall In Love Again - Burt Bacharach/Elvis Costello [3:20] ,12. Soul Bossa Nova - Quincy Jones and His Orchestra [3:09], ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Gesto Dr. Evila je malíček vsunutý do koutku úst. Sval, který umožnuje odsunutí malíčku od dlaně, je v angličtině Extensor Digiti MINIMI. (PußyMagnet)
  • V německé verzi je Austin dabovaný Rickem Kavanianem a Mustafa je dabovaný Christianem Tramitzem. Oba dva jsou známý komici z Bullyparade. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama