Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Gore 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií vůbec. Jednička ani trojka se ji nevyrovná, což je škoda. Zde je kadence vtipů a bizarností kulometného rázu, kdy si člověk ani nestačí vydechnout. Ano, je to hodně ulítlé, hodně vulgární a hodně nesmyslné, ale je to podané takovou lehkostí a vtipností, že zde to vůbec nevadí, ba naopak. Jedna z mála komedií, která se neomrzí ani po několika opakování. Po letech jsem se na ní podíval znovu (již po několikáté) a neztratila nic ze své vtipnosti, a bavil jsem se jako bych to viděl poprvé. Nejvíc mě tam baví ta vystříbená jazyková ekvilibristika, která nemá obdoby a musím vyzdvihnout i velmi povedený dabing. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl v češtině. Dost mě naštvalo přeobsazení hlavní dvojrole ( Tomáš Juřička se vedle geniálního výkonu Michala Pavlaty může jít akorát zahrabat ), nicméně ani to mi nebránilo, abych se smál jako blázen. V originále je to ještě větší čurina, i když to kvalit prvního dílu nedosahuje. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Nezvladatelná salva skečů, proti které není obrany. Chce to klid, dobrou náladu, originální znění a nemůže to dopadnout jinak než láskou - či nenávistí. Kdykoli se totiž objeví Dr. Evil, nemám daleko k slzám smíchu a dochází mi, že budu tuhle přepálenou šílenost občas hláškovat asi až do konce života. Tlustej parchant je sice šlápnutí vedle, které zabraňuje nejvyššímu hodnocení, ale výbušný Myers a žhavá Heather Graham zachraňují vše ostatní. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda naozaj kráľovsky nebavil. Skôr som nechápal a hľadal onú avizovanú "vtipnosti". Mám asi rád iný typ humoru. Paródie všeobecne rozhodne patria k problematickým žánrom. Urobiť dobrú paródiu, aby to nebolo trápne, sa podarí len málokedy. Austin Powers do kategórie dobrých paródií určite nepatrí. Ten stratený čas pri sledovaní tohto srágoru chcem späť milý Roach! ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Všeho víc, ale bohužel už bez překvapení, které krylo záda jedničce o dva roky dříve. První a druhý díl se mi vlastně dost splývají dohromady, ale oba jsou skvělou připomínkou časů, kdy komedie nepotřebovaly ansámbl komiků, ale producenti vsadili vše na jednu kartu - třeba na svérázného Kanaďana, který je po své štaci v SNL na vrcholu popularity. Jediné co si musíte z Austina Powerse 2 odnést je, že pokračování uvedlo Mini-Me a jeho představitele Vernea Troyera vytesala do análů filmové komedie a internetových memů. 60 % ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Mike Myers se do obleku Tlustého Bastarda dostával 7 hodin. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama