Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Slabší druhý díl komediální špionské trilogie, jehož ústřední téma o hledání Powersova muža je poněkud stupidní i na Myersovy poměry. Navazuje se přímo na konec jedničky, ovšem komediálně na ní dvojka nemá. Je tu pár silných momentů, jako piánové představení Dr.Zlouna, ovšem vedle něho je tu spousta laciných a trapných vtipů, které vedle těch lepších vypadají dvakrát tak hloupě. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl, i tohle je skvěle ujety a místama i hodně hnědohumorně vtipny a nechuťárensky-zhovadile vtipny. I když jsou tam i slabší scény a Dr. Evil je někdy až moc trapnej, nic to nemění na tom, že z větší části je to povedená komedie/parodie. Už jenom ty úvodní titulky mě pobavily dokonale. Některy postavy tam taky byly docela o ničem, jako třeba Tlustej parchant, kterej mě v češtině moc nepobavil. Ale zas takovej Mini-Me aka zmenšenej Dr. Evil pobavil už jenom tím, že tam byl. Extrémně taky potěší moje oblíbená krásná Heather Graham, která se rázem stala mou nejoblíbenější bond-girl, jak jí to sluší. Dějově to je ujetina jak z děla aneb ocituji hlášku z filmu: "Víš co, Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij. To samé platí i pro vás." ()

Reklama

Sista 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je trapas, přátelé! Velmi nepovedená parodie na bondovky, ale ještě víc prapodivná exhibice Mika Myerse ve 3 odpudivých rolích, hromada klišé a laciných vtípků (i když abych nekecala, stínohře s taháním věcí ze "zadku" jsem se zasmála a pak ještě asi 3x)...* dávám za veselé a barevné šedesátky a druhou za milé písničky, hmm.. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mé maximální hodnocení tohoto filmu patří jednoznačně k těm nejpřestřelenějším, což mi je v tomto případě zároveň ale i naprosto ukradený, neboť co tu ve své trojroli předvádí Mike Myers, tak to je jednoduše fenomenální, nezapomenutelný, geniální a především totálně kultovní! A konkrétně jeho Dr. Zloun nemá absolutně obdoby a ještě teď se nad všemi těmi jeho gesty a ksichty dávím smíchem. Ultimátní nářez!!! Možná je to tedy až trapný, ale tohle je pro mě prostě vrchol zábavy. Jednoduchý, až primitivní, ale neuvěřitelně vtipný. Zápletka je ale jinak neskutečně tupá a slouží opravdu jen jako podklad pro exhibici Mika Myerse, což ovšem bezezbytku naprosto toleruji. Abych ji ale jen neshazoval, zároveň disponuje i hromadou parádních nápadů a originálních momentů, které jsou taky fakt kulervoucí a jen tak nezapomenutelný. Vizuální stránku, respektive kompletní stylovost lze pak považovat za zcela nezaměnitelnou a nepřehlédnutelnou, prostě „austinopowerskou“ pecku. Každopádně určitě i věřím, že spousta diváků nad Powersem ohrne z mnoha aspektů nos, ale pro mě osobně jde u Špiona, který mě vojel, o nedotknutelnou zábavu, která mě pokaždé dostane do totální extáze, jo, tohle je prostě jedna velká, gigantická prdel, a opakuji, Mike Myers je bůh!!! ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl v češtině. Dost mě naštvalo přeobsazení hlavní dvojrole ( Tomáš Juřička se vedle geniálního výkonu Michala Pavlaty může jít akorát zahrabat ), nicméně ani to mi nebránilo, abych se smál jako blázen. V originále je to ještě větší čurina, i když to kvalit prvního dílu nedosahuje. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • V německé verzi je Austin dabovaný Rickem Kavanianem a Mustafa je dabovaný Christianem Tramitzem. Oba dva jsou známý komici z Bullyparade. (PußyMagnet)
  • Herec, kterého v prvním filmu Austina Powerse přejel parní válec, hraje v dalším díle monitorovacího technika NATO. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama