Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi som divný, ale po sklamaní z jednotky (iba miernom) som bol z dvojky príjemne prekvapený (ale iba mierne). Vlastne je to na rovnakej kvalitatívnej úrovni. Keď som sa pri prvom filme zasmial asi trikrát, na druhom asi päťkrát. Podĺa tržieb by bol asi veľký risk sa vzdať aj humoru toho najhrubšieho zrna, takže asi nemá zmysel sa pozastavovať na momentoch, ktoré nás, "inteligentných" divákov, odpudzovali. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nezvladatelná salva skečů, proti které není obrany. Chce to klid, dobrou náladu, originální znění a nemůže to dopadnout jinak než láskou - či nenávistí. Kdykoli se totiž objeví Dr. Evil, nemám daleko k slzám smíchu a dochází mi, že budu tuhle přepálenou šílenost občas hláškovat asi až do konce života. Tlustej parchant je sice šlápnutí vedle, které zabraňuje nejvyššímu hodnocení, ale výbušný Myers a žhavá Heather Graham zachraňují vše ostatní. ()

Reklama

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Byť jsem nečekal žádný zázrak, dvojka Austina mě vcelku překvapila. Ve filmu se střídají lepší momenty z horšímy a najde se i něco málo opravdu povedených gagů, žel bohu i několik vyloženě trapných až nechutných. Camea Tima Robbinse, Woody Harrelson a dalších potěší, ale největší klad filmu je Heather Graham jako Felicity Shagwell, která je ozdobou filmu. Celkově vzato se jedná o čistý průměr, tedy 5/10 PS: Tento díl jsem viděl jako první. Po shlédnutí všech se ukázalo, že Heather Graham je tou nejlepší z Powers girls, a že všechny díly série jsou si podobné jako vejce vejci. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

ja vyplachy nepotrebujem, nepotrebujem urcite v tej miere, ze nam ich bude UnHollywood servirovat v jednom kuse. Nie. je to hanba na poctivo urobene filmy, je to hanba co i len natocit. Mna jednoducho tieto parodie (alebo nie su nimi??) nebavia. To potom Casinu Royale je tunajsich 5 hviezdiciek nedostatocnych. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda naozaj kráľovsky nebavil. Skôr som nechápal a hľadal onú avizovanú "vtipnosti". Mám asi rád iný typ humoru. Paródie všeobecne rozhodne patria k problematickým žánrom. Urobiť dobrú paródiu, aby to nebolo trápne, sa podarí len málokedy. Austin Powers do kategórie dobrých paródií určite nepatrí. Ten stratený čas pri sledovaní tohto srágoru chcem späť milý Roach! ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Mike Myers se do obleku Tlustého Bastarda dostával 7 hodin. (PußyMagnet)
  • Původní název filmu je Austin Powers 2: Wrath of Khan. Vypraveč na začátku prohlásí, že vzhledem ke sporu se film přejmenoval na Austinpussy, ale finální název, aby film dostal hodnocení PG-13, je The Spy Who Shagged Me. (PußyMagnet)
  • Madonna pro tento film nazpívala píseň "Beautiful Stranger". Ve videoklipu k této písni pak vystupuje společně s Mikem Myersem. (Kolins)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno