Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walter Matthau podává jeden ze svých nejlepších výkonů v roli proslaveného fyzika, který musí vyřešit zvlášť ožehavý problém - odlákat svou oduševnělou neteř Catherine (Meg Ryanová) od snoubence, naškrobeného anglického suchara, a převést ji do náruče automechanika (Tim Robbins). Ten se k ní perfektně hodí, avšak stojí to velké úsilí změnit zaolejovaného chlapa v nablýskaného šlechtice. I když se vám to zdá nemožné, nepodceňujte nápady strýce Alberta a sílu lásky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době se mi opět stalo, že mě zaujal starší film s dobrým českým dabingem, o kterém jsem dřív neslyšel. Přitom dovolit si napsat fiktivní scénář ze života Alberta Einsteina a ještě to pojmout coby romantická komedie, chtělo hodně sebevědomí. Walter Matthau byl ale se svojí partou profesorů výbornej a byla radost sledovat, co všechno na Tima Robbinse chystají, aby ho skamarádili s Meg Ryan. Na romantickou komedii je tu sice řada zbytečných až trapných scén, což je klasika, ale na druhou stranu se tu průběžně směju od začátku do konce. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Já nevím, Tim Robbins je prostě nudným automechanikem, takže hodnocení musí podle toho vypadat. Meg Ryan je sice opět okouzlující, stejně tak (ale jiným způsobem) i Einstein v podání legendy legend Waltera Matthaua. Film jsem viděl, ale opakovat nebudu, romantických počinů s Meg, které jsou lepší než I.Q. je celá řada. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Vždy když jsem viděl v televizi upoutávku na I.Q., říkal jsem si "Do čeho to ksakru zase Einsteina namočili". Ale také jsem to nechtěl hnedka odsuzovat. A kouknul jsem se na to, načež teď musím svou kritiku pozměnit a uznávám, že je to i pohodovka, která neurazí. .... HODNOCENÍ: 75% (4*) ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice o průměrnou, až lehce podprůměrnou romantickou komedii, ale výkon Waltera Matthaua celek povýšil o jednu třídu. Vždy, když se on objevil v záběru, tak se mi vynořil úsměv na tváři a člověk měl pocit, že se u sledování opravdu baví. Ostatní staříci taky nebyli k zahození. Ve výsledku se tedy jedná o slušnou romanťárnu. ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný a inteligentě vtipný film. Humor je nenásilný a není hlavně vulgární jak mají dnešní komedie ve zvyku. Nic méně hlavně díky hereckému obsazení se tento film stává výbornou podívanou. Tim Robbins v dosela neobviklé postavě (teda aspoň pro mně) na druhou stranu Meg Ryan v naprosto typické postavě (opět pro mně) no a vynikájící a famozní Walter Matthau, který mne pobavil v každé komedii ve které hrál. Tento pán je prostě pan herec. Celá skupinka fyziků je skvěle laděná. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama