Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Walter Matthau podává jeden ze svých nejlepších výkonů v roli proslaveného fyzika, který musí vyřešit zvlášť ožehavý problém - odlákat svou oduševnělou neteř Catherine (Meg Ryanová) od snoubence, naškrobeného anglického suchara, a převést ji do náruče automechanika (Tim Robbins). Ten se k ní perfektně hodí, avšak stojí to velké úsilí změnit zaolejovaného chlapa v nablýskaného šlechtice. I když se vám to zdá nemožné, nepodceňujte nápady strýce Alberta a sílu lásky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

cvirenka 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom sa stretá svet vedy a svet bežných ľudí, svet rozumu a citov. Ľudia zväčša vedcov vidia ako nudných, do svojej prace zažratých ľudí, ale tu boli vyobrazení ako vtipní, starí páni, ktorí o živote naozaj veľa vedia a i napriek svojmu pokročilému veku sú aktívni, a hoc nikdy nezradili svoju vedu, svet pravidiel a zákonov, vedia, aké dôležité sú v živote city. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Ani romantické ani komédia a jediné zaujímavé tu je Einstein a jeho partia seniorov s ich filozofovaním o neexistencii času a podobne. Vzťah hlavných hrdinov je natoľko umelý, že by som skôr uveril tomu, že objasnia teóriu relativity. –––– Máte moc malej zdvih a dochází k předčasnému zážehu. ()

Reklama

woody 

všechny recenze uživatele

Koukám na to jak vyjevený.Já jsem tomuto výbornému filmu dal poprvé jen 3*?To jsem musel být v hodně depresivní náladě, když mě nepobavila čtveřice geniálních(ale příšerně nepraktických) fyziků v čele s Albertem :-) Škoda, že podobných milých komedií není víc.Vznikali jen v 60-tých nebo 70-tých letech a pak takřka nic. Navíc je i výborný dabing, kde Waltera dabuje odborník na dědkovské role - Vladimír Brabec :-) ()

principessa 

všechny recenze uživatele

Waltera Matthaua jsem měla vždycky ráda, je to takový milý dědulka a už jeho přítomnost slibuje pohodovou podívanou, navíc obsadit ho do role Einsteina hodnotím jako opravdu výtečný nápad. Einstein a jeho parta velmi aktivních roztomilých staroušků, kteří by si mohli založit továrnu na výrobu náhod, mě několikrát zvládla rozesmát a já si mohla na chvíli docela odpočinout od toho věčného přemýšlení nad smyslem a podstatou života. Je to taková fajn odpočinkovka na večer. 6/10 ()

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný a inteligentě vtipný film. Humor je nenásilný a není hlavně vulgární jak mají dnešní komedie ve zvyku. Nic méně hlavně díky hereckému obsazení se tento film stává výbornou podívanou. Tim Robbins v dosela neobviklé postavě (teda aspoň pro mně) na druhou stranu Meg Ryan v naprosto typické postavě (opět pro mně) no a vynikájící a famozní Walter Matthau, který mne pobavil v každé komedii ve které hrál. Tento pán je prostě pan herec. Celá skupinka fyziků je skvěle laděná. ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama