Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Odlehčená záležitost, plná crazy zvratů, tradičně zaslepené lásky a distingovaného Robbinse, který dokazuje, že komedie taky umí. Ve spojení s Lawrencem jde o zajímavou dvojku, která díky dobrému scénáři umí vykouzlit i několik málo povedených hlášek. Drsňák McGinley je pak tím posledním, co drží Není co ztratit nad průměrem...zbytek je totiž celkem nůďo.. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Komedie, jakých podle mě Hollywood posílá ročně do světa deset tisíc. Lucky ten, kdo se u toho tak bavil, že tomu dal víc než tři pecky. Tyhle lidi musej být 365 dnů v roce totálně vysmátý a rozjuchaný. Já to štěstí bohužel nemám. Dobrý, fakt dobrý řachačky objevím dvě za rok a konkrétně tenhle film mezi ně nepočítám. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Černobílá komedie s měkkým drsoněm a drsným měkkoněm v režii paka Oedekerka. Hlášky velmi podařený, dávka patosu s "loztomilými" dětičkami černého otce roku, toho času pazdráta ze zoufalství, sice zbytečná, ale snesitelná a mírně nepotěšila jen závěrečná mainstreamová brzda s nefalšovaným happyendem. Ups, to byl spoiler. Vlastně, co to plácám, KURVA, to byl spoiler! Vulgární vložka úspěšně vložena a zpět k filmu. Sklouznout se na horské dráze odvážnějších rozuzlení, třebas i s kapkou černého humoru, solil bych jasných pět. Ale i tak solidní čtverec. Filmová Výzva 2015 od tatanapope ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Teda tak jsem se nezasmála už hodně dlouho, některé povedené gagy vyvolávaly přímo záchvatové stavy a to se musí ocenit! Pánové to spolu táhli jak sehraný tandem na pelotonu, zvlášť když Tim nahodil vážné ksichty a Martin zahrál milujícího taťku. Hudba taky ladila a nesmrtelný John Scatman by spolehlivě roztančil i mrtvolu. Scénář mě totálně dostal, i když dávno vím, že pes, který štěká, nekouše (sběratel abnormalit☺). Spíš jsem přes smích nestíhala důležité detaily, které mi došly až s odstupem. Pro mě to byla zábava na úrovni, s nápadem, neotřelým vtipem a vkusem. "Ani hnout ty krajzle jeden."☺☺ ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Reklamní agentura, věčně protáhlej Lawrencův ksicht - i'm sick of it! Na druhou stranu Robbinse bych mohl víckrát (on mi spolu s hudbou vždycky zaručeně připomene, jaká je škoda, že nejdou vrátit devadesátky) a stejně tak jeho vztah s manželkou přesně odpovídal tomu mýmu vysněnýmu. :)) K tomu přihoďte pár opravdu skvělých nápadů (pauza na chcaní, scatman...) a vyjde vám jednoznačně nadprůměrná hollywoodská "tandemovka". Lawrence, neLawrence. Koneckonců kde jinde by potom mohl bejt snesitelnej? ... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)
  • Nickova (Tim Robbins) kancelář se nachází v US Bank Tower. (Borrtex)
  • Rig (John C. McGinley) a Charlie (Giancarlo Esposito) ukradnou vozidlo, přesto mají o několik scén později opět původní starší. (Borrtex)

Reklama

Reklama