Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (66)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Chris Boardman: 1. Bordello Of Blood - Anthrax ,2. This Is Not A Love Song - Kerbdog ,3. All Right Now - Free ,4. Jailbreak - Thin Lizzy ,5. Ballroom Blitz - Sweet ,6. Deuce - Redd Kross ,7. Still Loving You - Scorpions ,8. 30 Days In The Hole - Humble Pie ,9. Love's Got Me Doin' Time - Cinderella ,10. From The Underworld - Herd ()

sportovec odpad!

všechny recenze uživatele

Musím podepsat to akční béčko. O moc víc pro tu hrůznou ztrátu času, kterou film nabízí, udělat nemohu. Toporný, místy nudný děj, směřování, které relativizuje jak upíří tematiku, tak křesťanskou etiku. A směřování křesťanství vůbec. Hrát tam vlastně není co. Takový je už úděl několikrát vypůjčených výpůjček. Být ďáblem, byl bych poprávu zhnusen a znechucen. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková celkem banální historka o tom, jak existuje jeden speciální nevěstinec, kde se dívky snaží naplnit všechny vaše tužby. I ty, které nechcete. Je to erotické, má to být vtipné, rozhodně to není hororové a místy je to dost ujeté. Je v tom ještě dozvuk 80. let, ale není to příliš zábavné, což je asi největší problém. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl tento příběh natočen v roce 1986, tak bych dala vyšší hodnocení. Takto považuji celé dílko za vyzuálně odfláknuté. Výprava ubohá, až amatérská, herecké výkony hororové, bohužel ne v tom kladném slova smyslu. nicméně pár veselých scén tam bylo, závěr ušel a vstupy z hrobky opravdu vtipné. Za mne dvě a půl*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zcela klasická průměrná upířina, kterou lehce nad průměr pozdvihuje snad jen přemíra nahých hereček, opravdu šukézní záporačka a neuvěřitelně hláškující detektiv, jeho první návštěva nevěstince mě málem zlomila v pase. Jinak, jak je u upířin zvakem, nic moc originálního ani objevného. Rytíř Démon byl mnohem lepší. 2,5* Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama