Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (217)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nápaditý mysteriozní thriller o detektivovi, který má vize budoucnosti a vrahovi, který je na tom stejně. Herecké obsazení bylo slušné a první polovina filmu měla solidní náběh na skvělou detektivku, Antonín Hopkavý je v roli úžasný a zajímavý, Farell taky nebyl špatný, ale až tak mě neoslovil. Problém byl ve druhé půlce filmu, která byla taková uspěchaná a trochu horší a finále takové nijaké a nevýrazné, což je velká škoda, protože tenhle snímek měl na daleko, daleko víc. Pořád se ale jedná o originální thriller, na který sice člověk po půlroce zapomene, ale dívat se na to dalo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

překvapivě víc než slušná detektivka s velkou dávkou mysteriózna...trochu mi to připomnělo Red Lights,které byly v mých očích dost podobné i se všemi svými nedokonalostmi.Hodně se lká nad tím,že když dva vědí co se stane,tak tomu mohou krásně předejít,ale tady i když to oba věděli,evidentně na tom nic změnit nechtěli.Duo Hopkins,Farrell strčí všechny ostatní do kapsy...70% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si mlaskal a liboval, jak skvělá je tahle těžkomyslná a parapsychologická kriminálka a jak moc mám rád tenhle filmový žánr, užíval jsem si zajímavý příběh a scénář, užíval jsem si výborného Hopkinse i dobře zahranou blonďatou agentku, pomalu jsem si připravoval pětihvězdu... aby pak ale přišel nepochopitelně zmatený a pomatený konec s nechtěným komikem Sagvanem Tofim Farrellem, který mžikem spláchl do hajzlu celou předchozí pilně budovanou melancholickou atmosféru, a aby navíc chvíli nato sentimentální konec podělal i ten zbytek oné příjemné zádumčivosti, kterou nestačil podělat Farrell. Poděláno jest. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento takmer neznámy triler mohol byť hitom v deväťdesiatych rokoch, prípadne na prelome tisícročí. Lenže podobných témat sme sa práve v tomto období prejedli a tak scenár pre plánované pokračovanie Sedem dopadol ako pásový výrobok, ktorý na nás akoby vykukoval z deväťdesiatok. Nápad by tu bol, dokonca aj nejaký ten filozofický presah, lenže v tuctovom komerčnom spracovaní sme tak na úrovni Bone Collector. A opäť, to už v desiatych rokoch, kedy sa ráta mindfuck a puzzle prístup, nemôže ohúriť nikoho. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Trošičku neobvyklý Thriller pro starší publikum, který ukazuje hloubku Johnova podvědomí. "Zabíjím nemocné, aby nemuseli trpět ukrutnými bolestmi, než s nimi zemřou". Zvláštní motiv "vraha", který je chytrý a má jasný cíl. Chtělo by to více snímků s podobnou tématikou zaměřenou na psychiku hlavní postavy, ale i těch vedlejších. Jednoduše řečeno je to elegantní Thrillerové béčko, které má silné momenty, ale slabší scénář. 60% ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • V 54. min policajný pes šteká na dvere, ktoré označil, no v nasledujúcom zábere z iného uhla zmizol z celej chodby. (Jadro)
  • Původně se mělo jednat o pokračování snímku Se7en (1995) s názvem Ei8ht. (Jocker94)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama