Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (219)

emma53 

všechny recenze uživatele

To nelze srovnávat snad s žádným filmem, alespoň já to nehodlám dělat. Mysteriózna je tady opravdu hodně, možná víc, než by bylo nutné, ale i tak jsem si to vychutnala skoro do konce, který už mi moc nesednul. Ale A. Hopkins, D. Morgan a C. Farrel tomu dali tu správnou šťávu, která do tohoto žánru patří. Agentka se snažila seč mohla, ale přece jen Abbie bych do této role neobsadila. Nicméně má to grády, je to svojské a já dám tudíž čtvereček. Mít takové schopnosti není žádná výhra, vůbec jsem to klukům nezáviděla. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Úžasné dílo a jedna z nejlepších Krimi konverzaček, co jsem kdy viděl. Hopkins si film rve pro sebe, je zde doslova v Hannibal módu a svými dialogy diváka napíná,děsí,šokuje a překvapuje. Farrel jako hlavní záporák se sice objeví až po hodině filmu, ale konverzace mezi ním a Hopkinsem jsou slušně vygradovány a já měl mráz po zádech jak už dlouho ne. Potěší i obstojná kamera, smysl pro detail a lahodný vizuál především ve vizích jsem si šmakoval jako gurmán. Za mě překvápko roku hned z kraje roku. Duel Hopkins/Farrel se vskutku povedl a tak chytře napsané dialogy jsem neviděl ani nepamatuji. Mám chuť po zhlédnutí film zopakovat, pětka je na místě.85% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, jako kdybych koukal na hodně slušnej mysteriózní thriller, kterej byl ale režisérsky brutálně zfušovanej. Rozklepanou kamerou jak z Lenssen a spol. počínaje a režisérským diktátem dokazujícím, že i přes mysteriózní základ má Anthony Hopkins hodně zvláštní jasnovidecké schopnosti konče. Ono šáhnout na člověka a vidět jeho budoucnost popřípadě minulost je pořád ok, ale když pak šahá na stéblo trávy a vidí, co se kolem ní před několika dny událo, tak se nad tím zamyslíte a budete si říkat, jak moc je tenhle film za hranou, aby dokázal, jak moc mysteriózní je. A to podobně laděné filmy mám hodně rád. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

To si takhle myslíte, že konečně po dlouhé době čumíte na opravdu vypečeného, skvěle obsazeného, temného a áčkového masouna a první půlka tomu i náramně nasvědčuje. Pak ale náhle v ději lupne, ve scénáři hrkne a vynoří se totálně pomatená esoterická pičovina pro transcendentní teplouše z Brčálníku, u níž si jen přejete, aby se za vámi náhle objevil fešácký ras Kolín, provedl vám rychlou eutanázii a vy jste se nemuseli dožít té metastáze zklamání. A nevytrhnul to ani z posledních sil hanibalující Toníček. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

překvapivě víc než slušná detektivka s velkou dávkou mysteriózna...trochu mi to připomnělo Red Lights,které byly v mých očích dost podobné i se všemi svými nedokonalostmi.Hodně se lká nad tím,že když dva vědí co se stane,tak tomu mohou krásně předejít,ale tady i když to oba věděli,evidentně na tom nic změnit nechtěli.Duo Hopkins,Farrell strčí všechny ostatní do kapsy...70% ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • Původně se mělo jednat o pokračování snímku Se7en (1995) s názvem Ei8ht. (Jocker94)
  • V deváté minutě filmu položí agentka Cowlesová (Abbie Cornish) u doktora Clancyho (Anthony Hopkins) na stůl složky k případu, aby si je prostudoval a odchází z místnosti. V dalším záběru na Clancyho, který se ani nepohnul, je v pozadí vidět stůl bez složek. (raininface)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama