Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

quorra

všechny recenze uživatele

Na filmech mě nejvíc sere promarněný potenciál, a to i u filmů od kterých toho moc nečekám. Ale tohle už je jako vopravdu moc! V rámci boje proti pirátovi v sobě jsem si tenhle film koupila v Albertu za 9,90. Pravda, není to moc. Ale těšila jsem se. Těšila jsem se na film, co stojí tak akorát za 9,90. Ale v obalu bylo jen papírový kolečko a ještě blbě vystřihnutý. A dokonce ani tady neexistuje škála, na které by se dal takhle hrůzný zážitek zaznamenat! EDIT: Konečně viděno a zařazeno k filmům, které nejde hodnotit, protože blbý až boží, jsou tam zombíci a David Carradine (i když jenom chviličku) a je to muzikál, víc vědět netřeba! ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších béček co jsem za dlouhou dobu viděl. Je to hravý, je tu country zpěvák co shrnuje děj, zábavný postavy a hromada výživného gore. Musím říct že tohle pro mě i v něčem dost boří milované Evil Dead 2, jelikož tady vidím jak se vlastně Sam Raimi držel při zemi. Tím ale dvojku neshazuji, jen tahle ztřeštěná taškařice mi k srdci přirostla více. Fakt jsem se bavil a oceňuji i určité snahy o atmosféru, i když logicky tu jde více o humor. Takže tu jsou přepálené absurdní dialogy, krev cáká všemi směry a do toho jede pořádný country. Jo a je tam Negan z TWD, který je tu neskutečný sympaťák. Takže za 10/10 a v rámci béček musím říct že tímhle skvostem neuděláte chybu. Jo a docela mi přišel cool způsob jakým se tu oběti posedávali. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Moderní splatter, který mne velmi mile překvapil. Zombíci, vidláci, gore efekty, humor ... Trošku pomalejší rozjezd, který ale záhy velmi rázně vygraduje do otáček kultů typu "Evil Dead", "Brain Dead", "Evil Aliens" apod. Každopádně celkově jejich kvalit nedosahuje. Jde spíše o teenagerský horror, který se od půlky změní v docela slušný masakr. Škoda snad jen naprosto otřesného papírového obalu na českém dvd... ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomínalo My name is Bruce, jenomže Bruce je skvělej komediant a udělal celej film. Tady není nikdo kdo by se chopil komediálních otěží, rejža, scénarista, toporný herci a tak se jen kopíruje od slavnějších žanrovek, někdy povedeně jindy zas vůbec. Snaha o kultovnost se hrozivě nepovedla a vznikla groteska se sice hektolitry krve ,ale bez atmosféry a potřebné lehkosti vyzní do prázdna.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Country vypravěč, co si hlasitě říká o rozpolcení lebky bendžem, vás provede dokonalým spouštěčem divácké apatie. Za něco stály snad jen stylové úvodní titulky, načež ze snahy udělat "něco jako Braindead" vzešla čirá zoufalost, v které mi autorův smysl pro humor unikal stejně jako plyn z trouby sebevraha. Nedivím se, že pak Carradineho našli v Thajsku ve skříni. I já bych do ní studem zalezl.. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Na Horrorfestu v San Franciscu získal film Cenu diváků. (Terva)
  • Ve filmu bylo použito téměř 130 litrů umělé krve, z nichž 17 litrů se spotřebovalo během useknutí hlavy Davida (Erik Palladino). (Lumberjack)
  • V pokoji, kde šerif (Jeffrey Dean Morgan) najde motorovou pilu, je možné vidět plakát k filmu Lesní duch (1981). (Lumberjack)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno