Reklama

Reklama

Gymnázium je sice minulostí, ale zmutovaní studenti jsou tu dál. Tromavillský technologický institut, jediná vysoká škola široko daleko, je jich plný. A spolu s nimi je zde i hrozivá atomová elektrárna, ničící své okolí smrtelným odpadem. Nejde však o jedinou hrozbu, mnohem větší nebezpečí číhá ukryto hluboko v podzemí tajných laboratoří. Tady probíhá vývoj subhumanoidů – monster, kteří vypadají jako obyčejní lidé, ale v břišní oblasti mají druhá, obří ústa. A to stále není vše, z dálky se k nám velkou rychlostí blíží obří zmutovaná veverka! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Laxik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo brilantní. Nejlepší film, jaký jsem od Tromy kdy viděl. V žebříčku tak sesazuje první Atomové gymnázium. Kolik prsou scházelo v jedničce, tolik jich bylo do dvojky přifouknuto. Punkáči jsou sice slabší (i když tlusťoch to zachraňuje), ale ve všem ostatním je dvojka lepší. Ano, uznávám, že těch 30-45 minut uprostřed bylo klasicky prázdných, ale OPRAVDU GENIÁLNÍ začátek a konec to zachraňují a nebýt tu ta hluchá prostřední část, ani bych nemrknul a pálil plný počet. Zmutovaná veverka a subhumanoidky s prsy jako melouny rulez. Dokonce se nebojím nápadu, že na dvojce museli spolurežírovat Roland Emmerich a Michael Bay. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Atomové gymnázium 2 působí oproti dějově řídkému prvnímu dílu jako vodotrysk rozmanitých bizarních nápadů a mutací všeho druhu. Když vám přestanou stačit ujetí pankáči, subhumanoidi s pusou na břiše a létající slizké hlavy, začne se zpovzdálí blížit obří zmutovaná veverka. Nápadité a ujeté je to od začátku do konce, a ačkoliv to nemá s prvním dílem takřka nic společného, dokonale ho to strčí do kapsy. Pravá tromácká zábava a rozhodně vrchol Class of Nuke 'Em High trilogie. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Lepší než jednička to rozhodně neni. I přes tu hordu obrovských koz, zelených zvratků, rozpouštějících se studentů, mutantů s držkou místo pupku a všemožných lítajících zrůdiček to stejně působí jako těžká křeč. Jedinečná příležitost je to však pro ty, kteří touží vidět obří zmutovanou veverku, jak šlape na umělý vojáčky a ničí papírovou továrnu se školou. "Podívejte na ty voči!" - "Podívejte se na ty zuby!" - "A podívejte na ty... ořechy!" ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl. Ta přerostlá veverka co močí na elektrárnu nemá chybu. Hodně dobrej je ten bloňdatý borec v růžovém tílku co se miluje s pěknou holkou co má na pupíku druhá ústa. On má zavázaný oči a nenapadne ho,že dostává dva současné polibky od jedné holky. No já bych si myslel,že si ta holka přivedla kamarádku. No výte,švédská trojka. Je tu dost šílenců v různých kostýmech a maskách,přestřelky,bitky a krve. TROMA!!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Tohle je kříženec tlusté studentky druhého ročníku a cvičeného delfína stiženého bulemií." A tohle je tromácká ulítlotina, jak ji mají fanoušci rádi. Pravda, místy je pár hluchých míst, která jsou však vyvážena nadměrným výskytem prsaček a zeleného slizu. Další hvězdu za rozkošné tromavillské veverky...i když jedna z nich je zvědavá...a...,,Zmutovaná radioaktivní veverka! Udělala na nás fakáče! Ty sprostá zmutovaná veverko!...Uáááááááááá" A hvězdu musím přihodit i za Sweet Little Roxana, kteří jakoby z huby Ramones vypadli... Blbé a zábavné, podle očekávání. Jak jinak. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama