Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý průšvih, který nezachraňuje ani Arnoldova závěrečná vyvražďovací scéna. Špinavá dohoda sice nemá potenciál diváckého hitu, ale minimálně se mohlo jednat o solidní béčka, u kterého bychom se mohli slušně odreagovat. John Irvin však natočil pouze čajíček, kterému zoufale chybí drajv. Veliké množství zbytečných rozhovorů, které nemají čím zaujmout, naproti tomu několik delších akčních scén, které nejsou ve své podstatě špatně myšlené, ale nefungují. Ať se dívám na úvodní honbu za falešným policistou či závěrečnou přestřelku, obě scény skrývají veliké možnosti, přesto však nefungují. Humor v nich je jen špatně načrtnut, ovšem nedere se na povrch a všechno jako celek ještě ruší špatná mixáž zvuku... Nevyvážený rytmus je pak už jen pouhým okořeněným dané situace. V téhle sračičce navíc nezaujme ani Arnold, neboť výkon který předvádí je k pláčil ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Arnold v tomto filme nehraje až takého nadčloveka ako vo svojich ostatných filmoch, čo však filmu neuberá na kvalite. Legendárna je scéna keď Švarci masakruje gangsterov na stavenisku za doprovodu piesne Satisfaction od Rolling Stones. Skvelá akčná kriminálka, ktorá vo svojej dobe trošku zašla a v dnešnej dobe si na ňu málokto spomenie. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Schwarzeneggerovy akční filmy mám rád, ale tenhle je neskutečně nevýrazný. John Irvin je typ režiséra, kterého bych neangažova,l být Schwarzeneggerem, ani v horečkách, a jeho rutinní režijní styl už pohřbil nejeden slibný projekt. Ani zde se žádný obrat k lepšímu nekonal. Akce je špatně natočená, až chaotické pojetí je zde velmi časté a film ale ani v nejmenším v ničem nepřekvapí. Dá se u něj i usnout. Arnie to svým výkonem silně spasil. A pak natočil mnohem lepší akční pochutiny, než tuhle zapáchající rybu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když na vás doma čeká opravdu silně frustrovaná manželka, stává se infiltrace nelítostného mafiánského gangu jednou velkou oázou klidu a odpočinku.. Arnie zapojil stejný počet mimických svalů, jako když byl T-800, princi béčkových záporáků Robertu Davimu půjčil brýle a když spustili Rolling Stones ve štěrkovně svou Satisfaction, stal se v kožené bundičce Terminátorem definitivně (závěrečná desinsekce padoušského hnízda dala vzpomenout na čistku policejní stanice se Sarah Connor). Uprostřed velmi plodného „hereckého“ období přišel i tento poměrně tupý výpadek, ale pan guvernér to ustál se ctí. Je to snadné, když toho po něm zase tolik nechceme.. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,zvádl si sto let policajtský práce za odpoledne" Opět vůbec nechápu hodnocení. Arnie v mafiánském podsvětí se mi dost líbil, příběh vůbec nenudí zaujme hned od začátku, hudba taky parádní. V průběhu filmu sice Arnie nikoho moc nezabijí, ale všechno to vynahradí ten dokonalý konec kdy se ohákne a zapne Rolling stones - Satisfaction a rozstřílí celej mafiánskej kartel! Vylítl jsem nadšením! Pecka film! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu Mark Kaminsky (Arnold Schwarzenegger) pronese větu "I'll be right back." Jedná se o narážku na frázi "I'll be back." ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • I tentokrát se natáčení zúčastnil Arnoldův kamarád a častý spolupracovník Sven-Ole Thorsen. Objevil se jako bodyguard na konci filmu, v závěrečných titulcích je však uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)

Reklama

Reklama