Reklama

Reklama

Přepadení ve vzduchu

Trailer

Obsahy(1)

John Cutter je bývalý příslušník protiteroristické jednotky, který provádí školení leteckého personálu pro případ únosu letadla. Po tragické události, kdy nedokázal zabránit vraždě vlastní manželky, odešel ze služby a nyní po dlouhém váhání přijal nabídku svého přítele Slye Delvecchia, aby nastoupil na pozici šéfa bezpečnosti u velké letecké společnosti. Na své jmenování odlétá do Los Angeles stejným letadlem, kterým je bez vědomí pasažérů přepravován v doprovodu dvou agentů FBI chladnokrevný zločinec Charles Rane. Ten má na palubě několik kompliců, kteří ho krátce po startu osvobodí a letadlo unesou. Cutter, který je v době přepadení na toaletě, unikne pozornosti teroristů a podaří se mu upozornit policii. Vzápětí zneškodní jednoho z únosců a vypustí palivo, čímž teroristy přinutí k přistání na nejbližším letišti. To je však pouhý začátek dramatického střetnutí mezi osamělým Cutterem a nelítostnými teroristy. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ak ste niekedy videli hocaký film o únose lietadla, tak si tu môžete odškrtávať jednotlivé klišé. Tento film je typickým zástupcom únosových filmov, kde hlavný hrdina sám čelí bande zloduchov. Spracovanie je prinajlepšom priemerné, za zmienku stojí jedine hlavný záporák, ktorému nechýba charizma. Vo výsledku je to podpriemer. 4+/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I když to vidíte už po desáté – patnácté, prostě to neomrzí. Je to sice akční naivní béčko, ale pořád má ten film něco do sebe. Wesley Snipes a koneckonců tenhle kousek nemůžou konkurovat podobně laděným filmům (viz Přepadení v Pacifiku nebo Smrtonosná past), ale já ho mám prostě rád. Bruce Payne slizký záporák a okouzlující mladičká Elizabeth Hurley si taky nevedli špatně. Ve své době jsem to docela žral, jasně dnes už by se na něm dala najít řada chyb, ale čert to vem. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrej akčňák, který ničím neohromí, ale na těch 80 minut zabaví. Bohužel tenhle film nemá nic, na co by si divák po nějaké době vzpomněl. Akce není moc nápaditá, nic na co by jste se mohli dívat opakovaně. A závěrečná třetina je velmi slabá, ale já si film překvapivě užil, a nelituji toho. :) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ano, je to dobrý akčnák, ano má to dobrý příběh i pár akčních scén. Ale pro boha nepouštějte si to s CZ dabingem protože to uplně kazí film, dabing opravdu otřesný hlavně u Wesleyho jsem myslel že to normálně vipnu. Překousl jsem to příběh není špatný sem tam nějaký dobrý chvat od Snipese. Název už vypovída oč tam půjde.. ale ten konec byl opravdu "na rychlo" odfláknutý bohužel. Proto průměrné hodnocení.. kdybych měl hodnotit dabing dal bych odpad! ()

PinkCrimson 

všechny recenze uživatele

Slabota, slabota. Akční scény s Wesley Snipesem fajn, zápletka scénáře vypadá nadějně, ale realizace jaksi pokulhává, hlavní postavy příliš černobílé, v ději spousta vaty. Až na výjimky víceméně nuda. A mimochodem, zajímavá věc, dost často mě napadá, co asi vede distributora k přejmenování názvu filmu; Passenger 57 je název, který je tak nějak unikátnější a zapamatovatelnější, dát do názvu Přepadení film zas o trochu posunuje do béčkové produkce. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Prvý návrh scenára počítal s tým, že príbeh sa bude odohrávať v noci. Aby sa ušetrilo, natáčanie prebiehalo radšej počas dňa. (m.a.t.o.)
  • Robert Hooks, který ve filmu hraje postavu Dwighta Hendersona, je otcem režiséra Kevina Hookse. (Cheeker)
  • Letoun, ve kterém se děj filmu odehrává, je třímotorový Lockheed L-1011 TriStar. (Foxhound#1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno