Reklama

Reklama

Šest pohřbů a jedna svatba

  • USA Very Bad Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Svatba s milovanou ženou je úžasná věc, oddaní kamarádi taktéž. Co zlého se může stát? Jediné, po čem Kyle touží, je vzít si krásnou Lauru. Trochu panovačná a vše kontrolující Laura zase touží po pohádkové svatbě. Dříve než si milenci před oltářem řeknou své ano, je třeba rozloučit se se svobodou... Pět kamarádů naplánovalo divokou jízdu v Las Vegas - hudba, alkohol, drogy, rozbitý nábytek... Náhodná smrt odstartuje sérii vražd - kamarád proti kamarádovi, bratr proti bratru, manžel proti manželce... Události berou rychlý spád. Z děje čiší vtip, ironie, nadsázka. Dokáže člověk, kterého žene strach, opravdu jít přes mrtvoly? Originální, drsný a provokativní thriller s prvky nejčernějšího humoru, nečekanými zvraty a napínavými scénami spojuje tarantinovský styl s paradoxním humorem filmu Mělký hrob. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

subic 

všechny recenze uživatele

Pro mě nostalgie taky proto, že tohle je jeden z prvních filmů, co jsem měl stáhlý z netu na CD, což bylo na vysoké někdy v roce asi 2000. Navíc jeden z těch drsnějších a zábavnějších. Tohle je hodně černá komedie o tom, že jedna mrtvá striptérka a jeden hysterický chlap můžou změnit život řadě dalších lidí. Předsvatební rozlučka se svobodou v Las Vegas je sice už hodně proprané téma, ale tohle je dost originální zpracování. Hodně nedoceněný film. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

nie príliš vydarená komédia plná prvoplánových a nie veľmi vtiných vtipov a samoúčelného sadizmu, ktorý tiež nie je nič moc. nie je to úplne zlé, nie je to až totálne bahno, zopár svetlých momentov si tám nadšenci brutality a čierneho humoru nájdu, ale v podstate dosť zbytočné sklamanie z neveľmi podareného filmu. ()

Reklama

boyd. 

všechny recenze uživatele

Povedená černá komedie, pět chlapů slaví rozloučení se svobodou jednoho z nich v las vegas, všechno probíhá jak má, potom ale Michael jeden z hlavních hrdinů nešťastnou náhodou zabije prostitutku, kterou si objednali, no a pak už jedna nešťastná náhoda střídala druhou až do konce filmu. Kdo má rád černý humor tak mu tohle dílko udělá určitě radost ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

V tomto filme nehľadajte nič logické, je to ako výlet piatich kamarátov do vegas... treba sa len uvoľniť, vypnúť a nechať sa unášať tým, čo nám táto tragikomédia prinesie. Skvelé herecké výkony, originálny nápad a potom už len čakáte, kto bude ďaľší - áno, čakáte, pretože skvelý CZ a SK preklad názvu vám toho povie viac, ako by mal. ()

alpeew 

všechny recenze uživatele

Některé velmi špatné věci nemají žádnou šanci na dobrý konec, což vrchovatě platí i o filmu Very Bad Things, třebaže se zdá, že jediné, co si Kyle (J.Favreau) opravdu přeje, je oženit se s Laurou (C.Diaz)a splnit tak její sen o pohádkově velké svatbě. K svatbě nakonec opravdu dojde, ale není to cesta růžovou zahradou - jde se doslova přes mrtvoly. Brutálnímu komediálnímu dramatu o psychickém kolapsu přátel na předsvatební pánské jízdě k dokonalosti chybí jedna podstatná maličkost, režisérem není Tarantino či Rodriguez, ale člověk jménem P.Berg. Druhá, neplánovaná brutalita čeká na české diváky v titulcích, tolik hrubek pohromadě se hned tak nevidí… ()

Galerie (17)

Zajímavosti (9)

  • Doktora, který prohlásí jednu z postav za mrtvou, si zahrál režisér Peter Berg. (HappySmile)
  • Když se chlapi pokouší zbavit mrtvoly, Christian Slater se zeptá: "Dělali jste to už někdy předtím?". Stejnou otázku položí ve filmu Heathers (1989), když se pokouší zbavit jiné mrtvoly. (HappySmile)

Reklama

Reklama