Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (301)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Já rád Pixar, snad první animovaný film na kterém jsem byl v kině a mam takový pocit, že dokonce se školou. Jo Flik se mi líbil a jeho kámoši z cirkusu byly taky skvělý. Dokonce jsem pak i pařil hru, takže to musí být jasné plné . I po letech to pro mě má kouzlo. I když musim objektivně uznat, že pixarovky byly i lepší ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Koncem 90´ let jsem měl tento animák nejraději. Ač ho zastínili slavnější bráchové, tak si ke mě našel cestu mnohem lépe než ti ostatní. V současné době musím uznat, že jsem se jako dítě mýlil. Život brouka je stále vtipný a mé své určité kouzlo, ale raději si pustím něco dospělejšího jako Hledá se Nemo. Pro děti je Život brouka stále atraktivní podívanou. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Starší Pixarovky miluju. Jako oddychové filmy nikdy nezklamou. Poněkud upozazděný Život Brouka je podle mě kritizován neprávem. Neřekla bych, že je až tak špatný. Mnoho Pixarovek má ve svojí podstatě tyhle klišovité příběhy (typu "Věř si" nebo "Běž za svým snem"), Pixar je ale na rozdíl od jiných dokáže originálně zpracovat. Za mě snad jen výtka, že se klidně mohlo víc času strávit ve hmyzím městě, které mi přišlo jako těžce nevyužitý potenciál. Byla to rozhodně nejzábavnější část filmu. Jinak nejlepší postava je jednoznačně sexy beruška, o tom žádná. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních digitálně animovaným filmů pro děti i dospělé, kterému rozhodně nechybí šmrnc a vtip a který sice nedosahuje kvalit velmi podobného Antz, ale zároveň má rozhodně co nabídnout nejširšímu diváckému publiku. Ve výsledku možná přeci jen ale ještě trochu dětinský scénář bez podařenějších dospěláckých vychytávek. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jeden z tech slabsich pixarovskejch animaku, coz je taky trochu dany tim, ze ve stejnym roce vzniknul Mravenec Z a ten se mi libi vic. Coz ale neznamena, ze by tohle byl nejakej prusvih, to urcite ne. Sice nenabizi buhvijak originalni namet a dneska uz animace pusobi trochu jednoduchym dojmem, ale narozdil od novejsich pixarovek se nesnazi nijak vyrazne poucovat a je to spis proste zabava, kolikrat navic prijemne akcni a s povedenou hudbou a zvukama. Proste takova nenarocna a zabavna animovana blbost. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (34)

  • Jméno Atta (Julia Louis-Dreyfus) odkazuje na druh mravence konzumujícího listí. Česky se tomuto rodu říká střihač. (D3VIL)

Reklama

Reklama