Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (162)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Hlúposť či už v mene Angelovom alebo nie. Burke skrátka natočil film, sktorého chcel spraviť akčnú, mafianskú komédiu a nakoniec mu vyšla iba fraška. Herecké obsadenie a celkovo postavy nie sú zrovna TO čo by robilo tento film zaujímavým. Samotný Quinn je tu už tak starý že už jednoducho vidíte že je na konci so silami. Stoweová ako uškriekaná bezradná dcéra a vzápätí sebavedomý seximbol je neuveriteľne príšerná a otravná a film nerobí len to keď nejaká Stoweová uteká v spodnom prádle a kozy jej skáču sem a tam. Vtipy sú zle načasované a režisér je neskúsený a podkopáva celý film. Scénar je taký slušný priemer ale to je asi všetko pretože zostáva nevyužitý. Jediné čo drží tento film nad vodou je Stallone ktorého mám rád a opäť dal svojej postave dušu. Ale stačilo to len na slabé 2*. Neskutočne sklamanie. Dúfam že Burke už nič nenatočí lebo je hanba že zrovna tento film je venovaný pamiatke Antonyho Quinna. Quinn si ako herec zaslúžil viac ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stallone jako bodyguard, který po smrti svého mafiánské zaměstnavatele musí chránit jeho dceru. Na akční jízdu docela slušný námět ale když teď napíšu, že se jedná o romantickou komedii, bude i nejeden fanoušek legendárního Slye ťukat nechápavě na čelo. Ale bohužel je to opravdu tak a o filmu se nehodlám rozepisovat. Romantická komedie se Stallonem mluví za vše. ()

Reklama

lekr 

všechny recenze uživatele

Tupej film. Kdyby tvůrci do scénáře nepřimíchali ty neuvěřitelně stupidní komické pasáže a přidali nějakou tu aki, tak by z toho mohl být slušný akčňák. Teď je to jenom nechutný mišmaš příšerných a nevhodně situovaných vtipů bez jákékoliv akce, co připomíná lacinou italskou telenovelu a skrz na skrz je úplně o ničem. Slye se sice snaží propašovat sem tam nějakou akční hlášku, ale aťse snaží sebevíc, tak do takovýhlech rolí se absolutně nehodí a je jen dalším hřebíkem do rakve už tak podělaného filmu. Slabá jedna hvězdička. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Správná romantická blbůstka se Stallonem, který občas opustí tvrďácký kamenný ksicht a sype ze sebe hlášky. I když si jeho hrdina drží všechny typické vlastnosti, které byste od Stalloneho rolí očekávali, je to vlastně sympatický týpek, se kterým byste zašli na pivo. Film je poměrně ujetá, ale docela zábavná oddechovka, rád se kouknu někdy znovu. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

No tak Sylvester na tom ještě neni tak špatně. Tohle je jedno z nejpříjemnějších překvapení roku. Bohužel pro Stallonea smolné v tom, že tento film šel jenom na video. Dvakrát škoda, více lidí by tak mohlo vidět, jakým směrem by se ted mohl vidat. Nevím proč je na VHS napsané, že se jedná o akční film. Spíše je to mafiánská komedie. Stallone je zde skutečně příjemný a když se k tomu přidá stále nádherná Madeleine Stowe je na co koukat. Lehce nadprůměrná komedie, viděl bych to tak na 3,5*. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama