Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (162)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nečekaně sympatická pohodovka s nadhledem, pořádnou porcí humoru, okouzlujícím a překvapivě zábavným Stallonem a taky Anthony Quinnem, který ve své poslední roli odchází stylově a s grácií. Přiznám, že tak příjemné, žánrově nejednoznačné a úsměvné jsem to nečekal a jen lehce mi to kazila poněkud afektovaná role Madeleine Stowe. I když některé hlášky měla výborné - "Proč jsem sama? No, můj syn je na internátní vojenské škole. V sedmi letech. Manželův nápad. A můj manžel je pryč. To byl můj nápad." ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

No tak Sylvester na tom ještě neni tak špatně. Tohle je jedno z nejpříjemnějších překvapení roku. Bohužel pro Stallonea smolné v tom, že tento film šel jenom na video. Dvakrát škoda, více lidí by tak mohlo vidět, jakým směrem by se ted mohl vidat. Nevím proč je na VHS napsané, že se jedná o akční film. Spíše je to mafiánská komedie. Stallone je zde skutečně příjemný a když se k tomu přidá stále nádherná Madeleine Stowe je na co koukat. Lehce nadprůměrná komedie, viděl bych to tak na 3,5*. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nejspíš tento film není aspirant na čtyři hvězdy, ale já je dám. Asi mi kápl právě dnes do noty a já se fakt bavila. Tato mírně akční skoro parodie na drsné italské gangsterky s výborným hereckým výkonem v podání Madeleine Sowe a slušným Stallonem pro mne byla příjemným překvapením. Ze začátku to vypadalo, že film bude pěkná nuda, ale najednou se rozjel a bože já se nasmála. Závěr je romantický, ale netypické klišé. Takže já to vidím na 75%. PS: dabing Stalloneho hrozný, ale ten nehodnotím. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stallone jako bodyguard, který po smrti svého mafiánské zaměstnavatele musí chránit jeho dceru. Na akční jízdu docela slušný námět ale když teď napíšu, že se jedná o romantickou komedii, bude i nejeden fanoušek legendárního Slye ťukat nechápavě na čelo. Ale bohužel je to opravdu tak a o filmu se nehodlám rozepisovat. Romantická komedie se Stallonem mluví za vše. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dobrá komédia, ktorej nechýbal humor v podobe vtipných dialógov a trocha akcie, kedy nechýbali svižnejšie prestrelky. Hoci jednoduchý, zato pomerne zaujímavý príbeh sa mi tiež páčil. Síce je to dopredu čitateľné až hanba, ale na druhú stranu tomu naozaj nechýba humor. A keďže to asi mala prvoplánovo byť len oddychová skoro-gangsterská komédia bez akýchkoľvek ďalších ambícií, tak musím konštatovať, že účel splnila do bodky. Záverečné rozuzlenie prinieslo mierne rozrušenie, avšak žiadny trhák to nebol. Romantika, čo je vec, ktorú moc v mafiánskych filmoch nemusím, ku koncu nebola zas tak na škodu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama